hele ilk haftalarada.mehmet şef soruyor yukardaki dilaraya kim gelsin yukarı diye...cilveli cilveli aynı araçla geliyoruz şeff hergün sergenle.sergen gelsin.alttan alttan bakıyor bide türkan şoray kirpikleriAy dün nasıl kur yapıyordu dilaraya trakya şivesiyle
Gittim soda içtim şişkinlik yaptı bende o görüntüler
Dilara çıkarcı biri sergen popüler fanları var diye sinyal yakıyor yoksa yüzüne bile bakmazhele ilk haftalarada.mehmet şef soruyor yukardaki dilaraya kim gelsin yukarı diye...cilveli cilveli aynı araçla geliyoruz şeff hergün sergenle.sergen gelsin.alttan alttan bakıyor bide türkan şoray kirpikleri
Onu seçince sana ben ölürüm diye gelmesiAy dün nasıl kur yapıyordu dilaraya trakya şivesiyle
Gittim soda içtim şişkinlik yaptı bende o görüntüler
Valla bu hafta Hamzayı tutacağım benım de aklıma gelmezdibireyselde gıcık adam
Dün gordum ben onları, göğüsleri çarpıştıhele ilk haftalarada.mehmet şef soruyor yukardaki dilaraya kim gelsin yukarı diye...cilveli cilveli aynı araçla geliyoruz şeff hergün sergenle.sergen gelsin.alttan alttan bakıyor bide türkan şoray kirpikleri
Bu hafta çoğunluk aynı fikirdeMavi takım o kadar egolu ki bu hafta kırmızı takımı tutuyorum hamzaya burcuya safanura rağman
Orda da dilara varBen maviyi tutuyorum kırmızıda hamza ve burcu var
Kırmızıda da burcu hamza var bacım napiimOrda da dilara var
Valla ben onları da sevmiyorum ama dilaraya nefretım daha agır basıyor..Kırmızıda da burcu hamza var bacım napiim
Burcunun gözleri yeterValla ben onları da sevmiyorum ama dilaraya nefretım daha agır basıyor..
Kem kem bakıyorBurcunun gözleri yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?