- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.000
- 373
Patron yine bi yerlerden duydunuz herhalde kimin gideceğiniTunahan güle güle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patron yine bi yerlerden duydunuz herhalde kimin gideceğiniTunahan güle güle
Attım bakalım Tunaham değil ise hen tabelayı değiştireceğim ama eksik sunumu asla affetmiyorlarPatron yine bi yerlerden duydunuz herhalde kimin gideceğini
Fragmanda sanki tunahan ağlıyordu onun sesi gibiydi ama dediğiniz malzeme eksik sos yoktu yüksek ihtimalle tunahan gidiciAttım bakalım Tunaham değil ise hen tabelayı değiştireceğim ama eksik sunumu asla affetmiyorlar
Uğurlar olsunOnu hiç sevemedim.Fragmanda sanki tunahan ağlıyordu onun sesi gibiydi ama dediğiniz malzeme eksik sos yoktu yüksek ihtimalle tunahan gidici
Bence Ateş ağlamaz sanki durumu çabuk kabullenen bi yapısı varO ağlamayı fake olarak vermiş olabilirler. Ben Ateşe'de elendi yazayım da:)))
Alaycı bi yapısı var maalesefUğurlar olsunOnu hiç sevemedim.
Tunahan hıc yemek yapmadı ki, aram yok diyor hepBb Tunahan. Senden daha iyi yemek yaptığıma yemin edebilirim ama ispat edemem.
Bence milhanda aynı. Mavi takım sayesınde yuvarlanıp gidiyorlar.Tunahan hıc yemek yapmadı ki, aram yok diyor hep
Milhan şükrü dilara bunlar hep kazanan takımdaydı en bastan beri, dilara bozdu bi, kaybeden takıma gecınce o da gerçek yuzunu gosterdı..Bence milhanda aynı. Mavi takım sayesınde yuvarlanıp gidiyorlar.
Bu kadar kisi elendi maalesef
Nasil yani iptal mi olduGeçen hafta son yedek girince oylama aktif edelim dedik :)
Nasil yani iptal mi oldu
Anladim tesekkurleryok yok son yedek girene kadar oylamalarda değişiklik yapalım son yedek girince son oylamayı yapalım sonra biri giderse elenme olsun dedik