• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ay sergenden iğrendim artık
En sevdiklerimdendi
Yürüyen ego oldu
Tahsinle ikisinin kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartasım geldi :sinirli:
Aynen yaa, sergen ne ayak, ilk haftadaki adam deıl bu.. Sinir oldum ben de Tahsini de biliyoruz kıskanclıgından catlayacak nerdeyse

tunahan yawrum yürekmi yedin hayırdır? puding yapamamış adamsın.tahsin doldurmuş bunu gelmiş oylamada saçma sapan yorumlar yapıyor. okadar boş beleş konuşma yaptı ki hasan iki defa uyardı yeter diye.bu kadar çocuk olduğunu bilmiyordum.adam geyik yapmaya gelmiş.emrede emre.bildiğin adamı kıskanıyorlar.

tunahan yawrum yürekmi yedin hayırdır? puding yapamamış adamsın.tahsin doldurmuş bunu gelmiş oylamada saçma sapan yorumlar yapıyor. okadar boş beleş konuşma yaptı ki hasan iki defa uyardı yeter diye.bu kadar çocuk olduğunu bilmiyordum.adam geyik yapmaya gelmiş.emrede emre.bildiğin adamı kıskanıyorlar.
Tunahan konuşmaya başlayınca TV yi kapatasım geliyor🤣🤣

sergen gitgide krolaşıyormu banamı öyle geliyor. eski her konuştuğu komik olan adam değil bu.
Sergen, Tahsin ve tunahan acayıp kulis çeviriyorlar.. Tahsin onları da kendıne benzetti artık.. Çok itici Tahsin.. Tunahan da severdim Emrenin ilk oyununda yukarıdan laf ata ata bi hal oldu.. Tahsin iyi doldurmuş

Back