- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
KizilsakalHem eren toprağam ayıp olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KizilsakalHem eren toprağam ayıp olur
Bende burcu hamza sevmem eren de memleketlim ama dilara sergen tahsin uyuzlarını asla tutmamHem eren toprağam ayıp olur
Aynen yaa, sergen ne ayak, ilk haftadaki adam deıl bu.. Sinir oldum ben de Tahsini de biliyoruz kıskanclıgından catlayacak nerdeyseAy sergenden iğrendim artık
En sevdiklerimdendi
Yürüyen ego oldu
Tahsinle ikisinin kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartasım geldi
O sempatik adaletli insan asla değilAynen yaa, sergen ne ayak, ilk haftadaki adam deıl bu.. Sinir oldum ben de Tahsini de biliyoruz kıskanclıgından catlayacak nerdeyse
Aynen öyle.. O da cok ıtıcı gelmeye basladı. Ben bide oyumu ona vermıstım, bir hafta daha gozlemelyım degıstrıcem onuO sempatik adaletli insan asla değil
Dilarayla tahsinle takıla takıla kaymış çizgisinden haspa
Eren tahsin hasan yapmıştım tahsini defettim emre yazdım bendeAynen öyle.. O da cok ıtıcı gelmeye basladı. Ben bide oyumu ona vermıstım, bir hafta daha gozlemelyım degıstrıcem onu
Tahsin cok ıtıcı yaa, sırf çeneEren tahsin hasan yapmıştım tahsini defettim emre yazdım bende
Nefret ettirdiler vallaTahsin cok ıtıcı yaa, sırf çene
Kelimesi kelimesine katılıyorum yazdıklarına.. Sergene verdıgım oyu da degısterecegım sanırımNefret ettirdiler valla
Burcuyla hamza bile sempatik gelmeye başladı bu lardan sonra
Sadece emre eren hasan ı tutuyorum bundan sonra
Kaptanı varKırmızı renkte uğursuzluk mu var, kaç seferdir mavi takım kazanıyor hep
Tunahan konuşmaya başlayınca TV yi kapatasım geliyortunahan yawrum yürekmi yedin hayırdır? puding yapamamış adamsın.tahsin doldurmuş bunu gelmiş oylamada saçma sapan yorumlar yapıyor. okadar boş beleş konuşma yaptı ki hasan iki defa uyardı yeter diye.bu kadar çocuk olduğunu bilmiyordum.adam geyik yapmaya gelmiş.emrede emre.bildiğin adamı kıskanıyorlar.
Sergen, Tahsin ve tunahan acayıp kulis çeviriyorlar.. Tahsin onları da kendıne benzetti artık.. Çok itici Tahsin.. Tunahan da severdim Emrenin ilk oyununda yukarıdan laf ata ata bi hal oldu.. Tahsin iyi doldurmuşsergen gitgide krolaşıyormu banamı öyle geliyor. eski her konuştuğu komik olan adam değil bu.