Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Dün künefe yapılacağını duyunca izlemedim programı sonra uyumuşum zaten .Takimlar efso olmuş o Hamzanin Tunahan a söylediği şey . Tunahanin şeytan gibi gülme demesi evlat olsan sevilmezsin Hamza bu sayfaları okuyorsan eğer valla çok tuhaf birisin sen nasıl bir türsün tıp dünyası çaresiz karşında .

Eren sergen emre vs hangi takımdaysa onları tutuyordum ama sergenin dilara yalakalığı baydı beni düştü gözümden
Tahsine komik diyordum komik değil yılanmış. Emre gibi efendi çalışkan birine yüklene yüklene bi kaldı kıskançlığından çatladı. Bundan sonra emre hasan nerdeyse onları tutuyorum. Geçen hafta hasanın takımını tutuyordum bu hafta asla sevmediğim hamzayla burcunun olduğu takımı tutuyorum çünkü dilara sergen ve tahsine gıcığım bundan sonra içimi döktüm rahatladım

Tahsinin çocukluğuna inmek lazım ,acaba bol ablali bir aileden mi geliyor ya da annesi gün gün gezerken bunu da yanında götürdüyse .Her durumda yanındakiyle fikirdiyor .İlk bölümler severdim ama şimdi ona da gıcık oldum .
Sergen Hamzayla aynı takımda olmasın da ne olursa olsun derdinde denize düşmüş yılana sarılmış

Aynen tahsin sadece altın gününde çekilir
Yok bence sergenin dilaraya ilgisi var gibi 2 3 bölümdür seziyorum ben
Dilara da çok hırslı yapmacık gülüşü bile yapmacık geliyor hiç sevmiyorum
O kadar gıcık olmuşum ki en sevmediğim hamzayı tutuyorum bu hafta

Valla Hamzayı bilemem de mavidekilerin bi sallanması lazım artık çok şımardılar

Valla Hamzayı bilemem de mavidekilerin bi sallanması lazım artık çok şımardılar
Bencede
Sergen sinirlenip cızırtılı radyo gibi mırıldansın istiyorum
Tahsin gözlüğünün camı çatlıcak kadar kıskançlığından kudursun
Dilara hırsından ağlasın
Azize de hepsine dalsın

hah tamam işte aradığım kanı buldum.evet kesin bilgi yayaılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…