- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
Dilara artık daha sevimsiz geliyorSevimsiz Hamza
Bir insanda saka bu kadar itici duramaz ya :)
Dilara artık daha sevimsiz geliyor
Hemde çokDilara elenjr
BurcununLensler efso dimi
Eren sergen emre vs hangi takımdaysa onları tutuyordum ama sergenin dilara yalakalığı baydı beni düştü gözümden
Tahsine komik diyordum komik değil yılanmış. Emre gibi efendi çalışkan birine yüklene yüklene bi kaldı kıskançlığından çatladı. Bundan sonra emre hasan nerdeyse onları tutuyorum. Geçen hafta hasanın takımını tutuyordum bu hafta asla sevmediğim hamzayla burcunun olduğu takımı tutuyorum çünkü dilara sergen ve tahsine gıcığım bundan sonraiçimi döktüm rahatladım
Aynen tahsin sadece altın gününde çekilirTahsinin çocukluğuna inmek lazım ,acaba bol ablali bir aileden mi geliyor ya da annesi gün gün gezerken bunu da yanında götürdüyse .Her durumda yanındakiyle fikirdiyor .İlk bölümler severdim ama şimdi ona da gıcık oldum .
Sergen Hamzayla aynı takımda olmasın da ne olursa olsun derdinde denize düşmüş yılana sarılmış
Valla Hamzayı bilemem de mavidekilerin bi sallanması lazım artık çok şımardılarAynen tahsin sadece altın gününde çekilir
Yok bence sergenin dilaraya ilgisi var gibi 2 3 bölümdür seziyorum ben
Dilara da çok hırslı yapmacık gülüşü bile yapmacık geliyor hiç sevmiyorum
O kadar gıcık olmuşum ki en sevmediğim hamzayı tutuyorum bu hafta
BencedeValla Hamzayı bilemem de mavidekilerin bi sallanması lazım artık çok şımardılar
Azize Adanalı valla saplayıverir pıçaanıBencede
Sergen sinirlenip cızırtılı radyo gibi mırıldansın istiyorum
Tahsin gözlüğünün camı çatlıcak kadar kıskançlığından kudursun
Dilara hırsından ağlasın
Azize de hepsine dalsın
Aynen fatma ablanın eline bıçak versen sarılır öper seni hor kullandıysam özür dilerim derAzize Adanalı valla saplayıverir pıçaanı
Fatma da fazla yumoş yumoş bir aplaydi.Ay niye herkese bahane veriyorum benAynen fatma ablanın eline bıçak versen sarılır öper seni hor kullandıysam özür dilerim derama azize pıçaamı verin kescem bunları der
Destekliyorum sdfjkhfkdk
Fatma psikolojisini kurtardı erken giderekFatma da fazla yumoş yumoş bir aplaydi.Ay niye herkese bahane veriyorum ben
bireyselde gıcık adamHamza takım oyununda çok kavga cıkarmıyor, adam kisisel kin besliyor, emre hasan Mustafa iyiler, kırmızı kazanır ınsallah bu hafta
ses tonuda gıcık sanki sahneye sanatçı çağırıyordu.Dilara artık daha sevimsiz geliyor
hah tamam işte aradığım kanı buldum.evet kesin bilgi yayaılımAynen tahsin sadece altın gününde çekilir
Yok bence sergenin dilaraya ilgisi var gibi 2 3 bölümdür seziyorum ben
Dilara da çok hırslı yapmacık gülüşü bile yapmacık geliyor hiç sevmiyorum
O kadar gıcık olmuşum ki en sevmediğim hamzayı tutuyorum bu hafta
şükrüyü bi hırpalayacaklar zaten bu hafta.adam yemek yapmayıp istatistik yapıyo erenleValla Hamzayı bilemem de mavidekilerin bi sallanması lazım artık çok şımardılar
Ay dün nasıl kur yapıyordu dilaraya trakya şivesiylehah tamam işte aradığım kanı buldum.evet kesin bilgi yayaılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?