• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ben de gördüm çalkalanıyor program kurgu mu diye. Ama yarışmacının yaptığı baklava olsa neyse. Master class öğretiliyordu, yapan Somer Şef. Normal yemek tarifi verirken de bazı programda yemeği ocağa attıktan sonra önceden pişmiş hali var pişme süresi uzun diye önceden yapılan yemek gösterilebiliyor, öyle de olabilir, fırına atıp önceden yapılıp şerbetlenmesi gösterilmesi için önceki baklava zamandan kazanmak için gösterilebilir. Veya baklava fırında yanabilir veya güzel olmamıştır tekrar yapılmıştır olabilir. 🤷‍♀️
Bence de önceden yaptıgıdır, cunku serbet falan da veriliyor

Ben de gördüm çalkalanıyor program kurgu mu diye. Ama yarışmacının yaptığı baklava olsa neyse. Master class öğretiliyordu, yapan Somer Şef. Normal yemek tarifi verirken de bazı programda yemeği ocağa attıktan sonra önceden pişmiş hali var pişme süresi uzun diye önceden yapılan yemek gösterilebiliyor, öyle de olabilir, fırına atıp önceden yapılıp şerbetlenmesi gösterilmesi için önceki baklava zamandan kazanmak için gösterilebilir. Veya baklava fırında yanabilir veya güzel olmamıştır tekrar yapılmıştır olabilir. 🤷‍♀️
Aynen muhtemelen öyle olmuştur zaten yarışmacı yapsa sıkıntı büyük 🤣

Ohh emre yine dokunulmaz . Gıcık kapıyorum oradakilerin Emre'ye olan tavrına .
Ya yazık sesi çıkmıyor diye bik bik ötüyor Dilara. Ayy yazık ya gitsin diğerlerine desin bu kadar diyebiliyor mu.
Bunlar burayı okuyor mudur ki 🤣 okusalar keşke

Ya yazık sesi çıkmıyor diye bik bik ötüyor Dilara. Ayy yazık ya gitsin diğerlerine desin bu kadar diyebiliyor mu.
Bunlar burayı okuyor mudur ki 🤣 okusalar keşke
Hayır yani adam yazacak tabi kaldı ki senin yemeğin tadılmamis bile hatandan ötürü , gelip beni mi yazsin adam kimi yazsın .

Hayır yani adam yazacak tabi kaldı ki senin yemeğin tadılmamis bile hatandan ötürü , gelip beni mi yazsin adam kimi yazsın .
Valla yazık ya herkes üstüne gittikçe oda iyice kendi kutusuna çekiliyor. Sonra sen bu adamdan nası takım oyununda performans bekleyebilirsin ki🤷‍♀️

Hafta içinde Somer şef , Sergen i uyardi ,dalga geçme minvalinde ,dün akşam Dilara bildiğin tehdit etti ama hiç ses çıkartmadılar.Şunu Emre yapsa büyük olay olurdu eminim .Harbi takıntılı bir insanmış Dilara.Hamza da onun yalakası 🤦🤦
Kesinlikle buna nasıl müsaade ediliyor hayret ya😬🤷‍♀️

Back