- 9 Şubat 2010
- 18.017
- 40.384
Yok ya, ben metini de listeden silmeyi daha mantıklı buluyorumŞok bir bilgi daha metin elenmiş olabilir kesin diyorlar
Metin giderse cemreye fena yuklenir herkesŞok bir bilgi daha metin elenmiş olabilir kesin diyorlar
Hakkı da olurlarMetin giderse cemreye fena yuklenir herkes
Ben cemreciyim valla 2021i şahane kudurtuyor.Bu saatten sonra cemre gitmeden kimse huzur bulmaz
Yürüyen ego.Cemreci değilim hatta hiç sevmedim. Ben bu yarışmayı güçlüler köprüyü geçmeden birbirini iteklesin diye izlemiyorum. Gerçekten başarılı olanlar kalsın ve belirli bir düzen çerçevesinde birbirini elesin. Cemrenin yaptığı benim etiğime uymuyor. 2021 tayfayı savunmayacağım ama böyle sinsice adam göndermiyorlar en azından, sadece üslupları çirkin. Yemekteyiz, gelin kaynana programları izleyen insanların çoğunlukta olduğu bir ülkde bu kadar sivri dil 'başarılıyı bıçakla' kafası kadar koymuyor bana
Barış kahkahalarla gülüyor. Hepsi saldı, bizi hiçbir şey kurtaramaz havasındalar. Bu hafta hareketli geçecek.Of cemre kaybedenler kulubu 2yi kuruyorsun resmen.
Hepsi potada zaten. Cemre potada yenebilecegi kisileri topladi.Barış kahkahalarla gülüyor. Hepsi saldı, bizi hiçbir şey kurtaramaz havasındalar. Bu hafta hareketli geçecek.
Barbaros söyledi ya zaten, potada olacağı kesin, ezebileceklerini aldı. Dilarayla barış da es kaza elenir belki diye şansa, ama dilara cemreden güçlü.Hepsi potada zaten. Cemre potada yenebilecegi kisileri topladi.
Tanyanın gidişi bana da yakın geliyor, bakalım bu defa tahminler tutacak mıBugün takım oyununu kazanan mavi takımmış Elenen de tanya olacakmış o zaman bu hafta ya mavi takım 1 oyun illa kaybedecek yada bireyselden girecek potaya tanya
Mavi 3-0 yapcak. Baris gidecek tanya potada degil diye okuduM bi kac sayfada. Cemre barisi gonderirse kraliçeligini ilan eder. İnsallah alican saglik problemlerinden gitmez.Bugün takım oyununu kazanan mavi takımmış Elenen de tanya olacakmış o zaman bu hafta ya mavi takım 1 oyun illa kaybedecek yada bireyselden girecek potaya tanya
Tahsinin istanbuldaki evi ve dukkani bana cok yakin. Bir denk gelsem ooo limoncu tahsin bey der laf atarim. Simdi cemreye herkes ofkeli diye ustune gidiyorlar kendi algilarini temizlemek icin. Sanki 3 gun once butun birinicileri ikincileri potaya atip eliycez ehi ehi diyen kendileri degilmis gibi. 2021i delirtmek icin cehennemden deccal zuhur etse deccali tutarim. İnsallah gercekten elenen de baristir dun artistlik yapiyordu.Akşam Dilaradan bir kez daha nefret ettim Tahsin Sergen Dilara bildiğiniz çete
o kadar yorum yazılıyor dikkate almıyorlar mı
birde geçen gün Somer şef diyor ki sizi öyle kötü eleştirenler yolda görseler resim çekilmek için sıraya girerler
şahsım adına Asla onlarla resmim olsun istemem dükkanları burda olsa gitmem
görsem iki çift kelamım olur ama en okkalısından
Her dediğine katılıyorum nefret ettim onlardanTahsinin istanbuldaki evi ve dukkani bana cok yakin. Bir denk gelsem ooo limoncu tahsin bey der laf atarim. Simdi cemreye herkes ofkeli diye ustune gidiyorlar kendi algilarini temizlemek icin. Sanki 3 gun once butun birinicileri ikincileri potaya atip eliycez ehi ehi diyen kendileri degilmis gibi. 2021i delirtmek icin cehennemden deccal zuhur etse deccali tutarim. İnsallah gercekten elenen de baristir dun artistlik yapiyordu.