Bana esra elenecekmıs gıbı gelıyorEsranin da patates cok yanik gorunuyordu. Bakalim.
Hiç şaşırmadım. Böyle bir şey olmasa neden programda 'iş birliği' çağrısı yapsınlar ki.Kizlar ben de 2020den emirin asistaniyla tanistim. Neden emir gelmedi fln diye sordum. Bunlarin her tanitiminda acun para kesiyormus. Hani atiyorum tahsinle sergen reklam yapiyor acun kendi payini kesiyor. Emirin menejeri de gitmesini istememis senin zaten cok takipcin var kazancin iyi. Zaten kendini kanitladin ayni seyi yapma fon demis. Giybet bu kadar.
Göreceğiz bakalım hafta boyunca 3 0 çok zor sanki3 oyunu da kırmızı takım alacakmış
elenen de batuhan değilmiş
son insta haberleri
alican için üzüldüm
Ben Alican alsın 2-1 alsın isterimGöreceğiz bakalım hafta boyunca 3 0 çok zor sanki
batuhan elenmişGöreceğiz bakalım hafta boyunca 3 0 çok zor sanki
Bu kadar ifşa çok fazla değil mi yaaaaabatuhan elenmiş
bugün de kırmızı takım yeniyor
cumartesi günü batuhan gidiyor potaya
son ikiye alican batuhan kalıyor
sırası ile çıkanlar
1 cemre
2 hasan
3barbo
4esra
5 dilara
6 alican
elenen batu
üzüldüm 3-0 galibiyet alıp gitmesine
Hasta haliyle çok iyi dayandı, üzülürüm ama daha fazla da zorlamamalı kendini. Kendi dedi zaten batuhana gel vedalaşalım diye, gideceğinden eminAlican diyorlar şimdi de yaa
Batuya üzülürüm de alicana çok daha üzülürüm
Hsta
Hasta haliyle çok iyi dayandı, üzülürüm ama daha fazla da zorlamamalı kendini. Kendi dedi zaten batuhana gel vedalaşalım diye, gideceğinden emin