Aynı şeyi ben de dusundum, hatta şefler torpil yapmadı diye sinirlendi surata bak dedım eşime deBende Dilara Tahsin ve Sergen gitsin bir an evvel diyorum
dilara yarışma kaybedince suratından akan hırs nefret o kadar net okunuyor ki o azim değil azimli insan yenilmeyi de bilir ders çıkarır bundan nefret kıskançlık akıyor
örnek cemre ile izmir bombası sonuç açıklanan kısma bi ifadelerine bakın youtube dan
barış tanya gitmeli batuhanda iyi biri ama çok güçlü değil yemekleriEvet tvden izlerken fark etmistim dilara cok fena hirsli. 2021 kadrosunun hepsi cok fena ama onlara gelene kadar gitmesi gerekenler var bence 1-2 ay daha bizimleler. Barisin cakalligi hep gucluye yanlaya yanlaya hic potaya gitmiyor. 3-4 kere ust uste potaya gitse bin kere elenirdi simdiye.
Cemreyle kivanc cok yakin arkadaslar. Bence cemre gecen haftadan kivancin intikamini aldi.Cemrenin metini seçmesine ne diyorsunuz
kazanan tek yemek günü yemeği birde
Ben etik bulmadım ama geçen hafta kıvançı yemeği geçtiği halde potaya atmadıysa cemre haksız olur. Cemre güçlüleri sepetleme derdinde anladığım kadarıyla.Cemrenin metini seçmesine ne diyorsunuz
kazanan tek yemek günü yemeği birde
bu akşam kesin maviymişKırmızı yine kazandı2021 tayfayı seviyorum ben yaaaa, kızsam da seviyorum. Bu akşam kızıl sakal bile lafını söyledi. Cemrenin yaptığından hoşnut olan kimse yok
2021 tayfa pandemide işsiz kalan aşçılardan oluşuyor. Hepsi becerikli tipler, hepsi bir arada olunca kavga da etse iyi iş çıkarıyorlar. Kendilerini bildiklerinden hepsinin egosu çok yüksek, bu kadar canbaz da aynı ipte oynamıyor haliylebu akşam kesin maviymiş
ama cemre çok hatalı kurdu takımını kerem de aynısını yaptı ve ağır yenildi ne gerek vardı sonuç bu oluyor işte
Tabi ki sadece botox yok. Her yerini yaptırmış ama yapam güzel yapmış. Arıyorum arıyorum doktorunu bulamıyorumAhanda gitti azize
bu hafta o azgınlığı neydi
Alicanı resmen sabote etti ki hemşehrisi
mertin edaya yaptığının kaç katını yaptı ve mert haklıydı orda azize haklı da değil
ama yiğidi öldür hakkını yeme bu sene çok çok iyi çıkış yakalamıştı çok daha iyi gidiyordu
birde yanlış anlamadıysam azize tüp mide ameliyatı olmuş ondan ötürü
bence estetik kesin oldu sadece botox yok yani
bu hafta hiç bilemedi insta siteleribu akşam kesin maviymiş
ama cemre çok hatalı kurdu takımını kerem de aynısını yaptı ve ağır yenildi ne gerek vardı sonuç bu oluyor işte
Adanada yaptırmamıştır kesinlikle, ama bu bile parayı bulduklarının açık kanıtı, ucuz operasyonlar değil bunlarTabi ki sadece botox yok. Her yerini yaptırmış ama yapam güzel yapmış. Arıyorum arıyorum doktorunu bulamıyorum
Fenerli adama hiçbir güç GS forması giydiremez. Çevrendekilere giydiremiyorsun tvdeki hiç giymez.bu hafta hiç bilemedi insta siteleri
sergenin GALATASARAY forması giyemiyecek oluşuna çok üzüldüm
akşam izleyemedim ama sabah gördüm cemre tahsini mi tehdit etmiş
tahsin storysinde başıma gelecek herşeyden cemre sorumludur yazmış
O GİYMESİN ZATENAdanada yaptırmamıştır kesinlikle, ama bu bile parayı bulduklarının açık kanıtı, ucuz operasyonlar değil bunlar
Fenerli adama hiçbir güç GS forması giydiremez. Çevrendekilere giydiremiyorsun tvdeki hiç giymez.
Ben biliyidim boyle olacagini hühÜüMavi takimciyim ama tam bir kaybedenler kulubu enerjisi varins 3-0 kaybetmezler.
Hepsi uckagitci ve zorba 2021 tayfayi hic sevmiyorum. İns sampiyon bunlardan cikmaz.şimdi baktım da kızı resmen çileden çıkarmışlar
balkon çetesi tahsin sergen dilara da onların adamı
belki iyi yemek yapabilirisniz ama asla bu sizi iyi bi şef ve daha önemlisi iyi bir insan olamayacaksınız
Kıvanç kendi sezonunda seni çok efendi bulurdum yine izledikten sonra dedim Adamsın Adamın hasısın
batuhan diyor instagramda ki siteler ama bu hafta pek bilemediler gibiBen biliyidim boyle olacagini hühÜübu gruptan tanya gidici bence.
Ben inanmıyorum artık. Batuhanı gidebilir listesinden çıkaralım baribatuhan diyor instagramda ki siteler ama bu hafta pek bilemediler gibi