- 26 Nisan 2008
- 21.000
- 7.606
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemreyi 2019da destekliyordum ben. Yeri gelince catir catir seflerle kavga ediyordu. Dilara, burcuya yaptigi gibi cemreyi delirtip aglayarak gidecegini dusundu ama o numaralar cemreye gecmez. Henuz 2019daki yemek kalitesine ulasamadi. Eger ulasirsa hic kimse karsisinda duramaz. Ulasamadan elenirse gecmis olsun.Her dediğine katılıyorum nefret ettim onlardan
Cemre de o potodan çıkar
ama Dilara baş gelemiyor Cemreye onu farkettim konuşmasından mimiklerinden
sağlam kayaya çarptı
birde herkes diyor dün dokunulmazlık kesinlikle esranın hakkıydı diye
şeflerde az değil
Baris da tanya gibi eda gibi surekli potaya girse simdiye coktan gitmisti. Guclulere yanlayarak surekli potadan yirtti. Bir de ablalari yolladim diyor.evet bir sitede de barış yazmışlar umarım barıştır
korusun bakalım seni şimdi o çete
bay barış
Alican çok hasta yaaaa yüzünden belliMavi 3-0 yapcak. Baris gidecek tanya potada degil diye okuduM bi kac sayfada. Cemre barisi gonderirse kraliçeligini ilan eder. İnsallah alican saglik problemlerinden gitmez.
Cok beyefendi bir cocuk saglik yuzunden elenmesini istemem. Twitera foto atmis iyiyim merak etmeyin vs yazmis. İnsallah toparlanir.Alican çok hasta yaaaa yüzünden belli
Barış için doğru zaman değil, inşallah bu haftaki o olmaz. Sevmiyorum ama becerikli adamMavi 3-0 yapcak. Baris gidecek tanya potada degil diye okuduM bi kac sayfada. Cemre barisi gonderirse kraliçeligini ilan eder. İnsallah alican saglik problemlerinden gitmez.
Şefler bu elemanları bizden iyi tanıyor. Bu cümleleri kurduysalar mantıklı bir açıklaması da vardır diye umuyorum.Akşam Dilaradan bir kez daha nefret ettim Tahsin Sergen Dilara bildiğiniz çete
o kadar yorum yazılıyor dikkate almıyorlar mı
birde geçen gün Somer şef diyor ki sizi öyle kötü eleştirenler yolda görseler resim çekilmek için sıraya girerler
şahsım adına Asla onlarla resmim olsun istemem dükkanları burda olsa gitmem
görsem iki çift kelamım olur ama en okkalısından
Bende üzülüyorum esasında üzülmeyeceğim olur elbet dilara sergen tahsinKızıyorum kızıyorum, gittiler mi de arkalarından üzülüyorum. Ben de bi ayarsızım
Potaya girmeden 3 dk once tahsine “sen kazanirsan beni yolla” diyordu. Ama cemre tarafindan potaya atilinca cildirdi geneCemre ne iyi yaptı akşam dilarayı göndermekle
hem tabağı da kaybettti neyin serzenişinde halen dilara
dilara tanyanın gitmesine ağlamadığına adım kadar eminim elenmeye bu kadar çok yaklaştı diye hırsından ağladı üzüntüsünden
inş bu hafta elenirsin Dilara
çünkü orda da cemre ve diğerleri oy atacaktıPotaya girmeden 3 dk once tahsine “sen kazanirsan beni yolla” diyordu. Ama cemre tarafindan potaya atilinca cildirdi gene
İnşallah doğru çıkmaz.Ayaz elenecekmiş
Sosunu atana kadar batu gider gibi geliyordu ama burdan donmesi zor.Ayaz elenecekmiş
Sos 1 puan dedıler, dıgerlerı ıyıyse kurtsrır benceSosunu atana kadar batu gider gibi geliyordu ama burdan donmesi zor.
Esranin da patates cok yanik gorunuyordu. Bakalim.Sos 1 puan dedıler, dıgerlerı ıyıyse kurtsrır bence