Geçen hafta da alican diyorlardı, bakalım kim gidecek, merakla bekliyorumkerem diyor insta siteleri
Kerem gidici
2 hafta geriden geliyormuş program. Kerem giderse bir daha ki haftaya da Alican gider o zaman sosyal medyaya göreGeçen hafta da alican diyorlardı, bakalım kim gidecek, merakla bekliyorum
2021 ekibine ben de cok bilenigim.Cemre fena bilenmiş, 2021 ekibini çiğ çiğ yiyecek mümkün olsa
İlk geldiğinde de Sergen 'i azarladı sözümü kesiyorsun diye. Sergen şaşırıp kaldı. Takımlara seçilir kendi de mavi takımı istemiyordu, özellikle Azize var gitmek istemiyorum dedi yanındakine.Cemre fena bilenmiş, 2021 ekibini çiğ çiğ yiyecek mümkün olsa
Hasan o zaman favorimdi.Ondan önceki sezon Barbaros favorimdi.All star ama çok ta iddialı gelmiyor bana bu sene yarışmacılar2021 ekibine ben de cok bilenigim.sampiyon ordan cikmasin amin.
Ben en dikkatli o yıl izleyebildiğim için sanırım seviyorum onları. Bence en güçlü yarışmacılar da o grupta. Bu defa da eren 1. Olacak gibi geliyor bana.2021 ekibine ben de cok bilenigim.sampiyon ordan cikmasin amin.
Aslında iddialılar da yemekler çok zor. Geçen haftanın eleme yemeği neydi öyle, kurabiyeden ağaç dalı falan, kabus gibi. İddia gösterecek halleri kalmıyor korkmaktanHasan o zaman favorimdi.Ondan önceki sezon Barbaros favorimdi.All star ama çok ta iddialı gelmiyor bana bu sene yarışmacılar
Çok güzel yapmış yapan, kabul ediyorumAy kızlar bu Azize’nin estetik cerrahını bilen var mı ya? Biz de gidelimKendisi sadece botox var diyor ama sadece botox olmadığı gün gibi ortada.
Güçlerimizi birleştirip bulalımÇok güzel yapmış yapan, kabul ediyorum
Sergen biraz zor gibi gözüküyor da barış tanya sırada gibi ama hiç belli de olmuyor o işler gidedebilirGidecekleri hafta bir ayarsızlık çöküyor bunlara, anlıyorsun ki yolcu. Bu gidişata bakarak diyorum ki sırada barış ve sergen var. Üzüldüm yalnız, çok azimli bir kadın, takdir edilesi