Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Azize geliyormuş bugün elenen yarışmacı yerine. Diğer yedekler kim, bilen var mı?
Azizeden başka yedek yok. Son yedekti o bildiğim kadarıyla, burcunun gidip azizenin gelmesi çok komik ya. Kıyas bişe kabul etmezler

sergenden gıcık kaptım
aşırı egolanmış aşırı
1.ler 2.ler girsin görürüz egosunu
Sayı azaldıkça ego falan kalmayacak yusuf yusufa bağlayacaklar. Ben şu an gitmesi gerekenlere bakıyorum, sezonunda iyi olanlardan performansı düşük çok insan var

Büşra artık kendine müslüman olmasın da, takımına puan kazandırsın.
Bugün Batuhan elenir gibi görünüyor. İçli köfte yapıp durdu, vizyonu yetersiz demekki çocuğun. Kendini geliştirememiş de.
Tahsin’le Sergen’in bu denli eküri olması çok iyi bir strateji. İkisinden birini karşısına alan, ikisini de karşısına almış olacak. İkisi de çok şımarmış bir vaziyette. Bir pota görmeliler. 1.’ler 2.’ler gelsin zaten ter attıklarını görürüz hepimiz Metin alır hepsinin şımarıklığını. Hem yaptığı tabaklarla, hem mütevaziliğiyle.

Bölüm sonunda anormal bir durum var gibi fragman vardı. Yarışmacılar ağlıyor,bekleme odasındakiler şaşırıyordu. Büşra arkası dönük şekilde ağlıyor. Büyük ihtimalle elendi. Diğer yarışmacılar dan da ağlayan var. Belki çoğu yapmamıştır yemeği, o yüzden ağlıyordur

Fragman olay olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…