Ay evet, herkes dokunulmaz sanıyordu kendini..kivanc in baslarda potaya yazilinca vedigi tepkiler beni geriyordu. sanki yarismaya alininca seni hic yazmicaklar sözu verilmiste tutulmamis gibi davraniuordu. sonra sonra gecti o tavirlari
Onun için detay veren yemek programları izlemeniz lazımkeşke başlangıçta hepsinin uzuuun uzuuun fikrini sormak yerine yemek yaparlarken detaylı gösterseler yemekleri nasıl yaptıklarını falan da öğrensek
Burak Kayabence bu hafta Burak gider , cok mutsuz ve gozleri kan canagi gbi bir haftadir
aa busra daha kalir diyordum benSoğuk nevale Buşra gitti. Yahu ordaki adamlar sapık mı? Vedalaşırken bir tanesi ile kucaklaşmadı.
Kıza aralarında nick takmışlar. “Demir Lady” Cuk diye oturmuş. Bir damla göz yaşı dökmedi.
7 erkek kaldılar. Askerlik şubesi gibi
Bende kalır diyordum. En azından finale bir kadın tutar diyorlardım Büşra gitti.aa busra daha kalir diyordum ben
demekki artik sefleri germisBende kalır diyordum. En azından finale bir kadın tutar diyorlardım Büşra gitti.
ya gene kendi kendine is yapmisBende kalır diyordum. En azından finale bir kadın tutar diyorlardım Büşra gitti.
Ben yarışmayı izleyemedim, puanlamaya yetiştim. Ama Buşra’nın yaptığı balık pek iç acıcı görünmüyordu.ya gene kendi kendine is yapmis
balik neden salatanin ustunde ? gordugunu bile yapmiyor , burnunun dikine gidiyor
benim baştan beri Metin’di. Bence duruşu, becerisi tam bir masterchef. İstanbul’da Fourseasons Otelinde çalışıyormuş zaten.Tahminleri hala duran var mı?
Bi Metin bi Büşra en iyi diyordum.Büşra hem kendini hem beni eledin.
Metin, Yağız, Ayaz, Kıvanç.Tahminleri hala duran var mı?
Benimkı, tek tahmin metinTahminleri hala duran var mı?
valla Burak da ne sevilme meraklisi cikti. sevmiyorlarsa sevmesinler napicanAkşam, bi olay mı var, yoksa iyi bi sürpriz mi var bilemiyoruz. Fragmanın son kısmında Danilo bi açıklama yapmak icin söze başlıyor, yüz ifadesi şaşkındı.
YouTube'da söylentiler mi tahminler mi var bilmiyorum, Burak ile ilgili olduğunu söylüyor bazı kişiler
Evet ya, sevmesinler şart mı boşveeerecen.valla Burak da ne sevilme meraklisi cikti. sevmiyorlarsa sevmesinler napican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?