- 19 Mart 2021
- 682
- 1.058
- 63
- 33
Yağız gidici gibi
Yağız gider yaa bi rivayete göre
Geçen sene daha güzeldi yarışmacılar gerçekten çok iyiydi bu senekiler geçen senenin altında olunca beklentiyi karşılamadı adam bir su bardağın 200 ml olduğunu bilmiyorBu senenin hiç tadı olmadığı buranın boşluğundan belli
Kim?Geçen sene daha güzeldi yarışmacılar gerçekten çok iyiydi bu senekiler geçen senenin altında olunca beklentiyi karşılamadı adam bir su bardağın 200 ml olduğunu bilmiyor
yanlış hatırlamışım görkem değilmiş ama bi kaç kişi yanlış cevap vermiş
Eskiden bi sitede tarif arıyordum da o hanımın su bardağı ölçüsü 300 ml idi galiba, sonra uyarmıştı bizi dikkat edin diye. Ben herkeste klasik 200'lük bardak vardır diye 1 bardak yazmıştım tarifi :) ondan ilgimi çekti mesajınyanlış hatırlamışım görkem değilmiş ama bi kaç kişi yanlış cevap vermiş
Normalda en klasik bardak ölçüsü 200 ml yani eskiden beri kullanılan su bardağı zaten yarışmacılara bunu özellikle soruyorlar kaç ml dir diye ama bi kaç kişi bilemedi izlemek istersen masterchef 73.bölümde varEskiden bi sitede tarif arıyordum da o hanımın su bardağı ölçüsü 300 ml idi galiba, sonra uyarmıştı bizi dikkat edin diye. Ben herkeste klasik 200'lük bardak vardır diye 1 bardak yazmıştım tarifi :) ondan ilgimi çekti mesajın
Görkem ve ayaz gitse çocuklar gibi şen olucam..Burak'a sataşan kim varsa gitti yavbugün de Görkem gitse
final haftasıymış artık bu hafta kuzum bakalımGörkem ve ayaz gitse çocuklar gibi şen olucam..
Gitsin en yakın arkadaşı ayaz elesin daha çok koyar onafinal haftasıymış artık bu hafta kuzum bakalım
haklısın canım bakalım neler olacak izleyelim bu haftaGitsin en yakın arkadaşı ayaz elesin daha çok koyar onasonra da ayaz elensin..kuzum vallahi dönen dolapları anlayınca insan sinirleniyor
Burak var bende başından beri canımTolga gitti
burak kaya efrndi çocuk
ayaz da efendiydi başta
ayaza sonradan ne oldu biri kısaca anlatabilir mi ?
ve birinci tahmininiz ve gönlünüzden geçen kim yazın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?