Büşra kaptanlığı pek iyi yapamıyor. Tabak yapsın o. :)Busra ya bence sefleri dinlemiyor ya da kaptan olmamak icin bilerej yapiyor. Az besaml sos yapin dediler , bir borcam yemeklik yapti
mayonezide inat etti , gectigimiz haftalarda Burak kaya ya yaptigi gbi cirpmak icin ugrasti
Hakkat neydi öyle o bölümPasta yaptıkları kategoriyi izliyorum. Pasta nasıl yapılmaz yarışması yapmışlar
Bir daha pastadan anlamıyorum demiyeceğim
Tamam süre kısıtlı ama hiç yaratıcı değillerdiHakkat neydi öyle o bölüm
Yuh dedim hepsine
Yağız'a güldüm bayaaTamam süre kısıtlı ama hiç yaratıcı değillerdi
O içler acısıydıYağız'a güldüm bayaa
O içler acısıydı
Battıkça battıTers Alman pastasi dedi
Yok şirinler köyü dedi
Havuz yaptim dedi
Dedi de dedi
ANKETTE GÖRKEM YERİNE METİN DİYECEKTİM YANLIŞ OLDU DEĞİŞEBİLİYOR MU ACABA ?
Evet, bu sene eğlenceli bir insan yok yarışmada. Tv showu insanı değil hiç biri, Sergen’i görünce bir gülümseme geldi tabii ki :)Bu seneki yarışmacılarının hepsi birbirinden sevimsiz. Burak Kaya psikopat gibi bir şey. Gamze’ye, Ayaz’a tahammül edemiyorum. Çok aramışlar mı bunları?
Geçen seneki yarışmacılar katıldı dün. Ne kadar eğlenceli tiplermiş. Tahsin, Sergen…
Zaten sosyal medya hesaplarına bakarsan bu seneki yarışmacıların takipçisi çok az. Geçen senelerde katılanların 1 milyon, 500 bin takipçisi olanlar var. Bu sene en çok takipçisi olan Buşra 125 binde.Evet, bu sene eğlenceli bir insan yok yarışmada. Tv showu insanı değil hiç biri, Sergen’i görünce bir gülümseme geldi tabii ki :)
Bence de tolgayı gönderirlerRivayete göre tolga veda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?