Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kız neden bu kadar abartıldı ben de anlamadım, ilk baslarda ıyıydı ama sonra karakter olarak bozduBusra artik gitsin ya,
ne recetede yazani yapiyor ne takim arkadaslarini dinliyor
Maalesef.Bu kız neden bu kadar abartıldı ben de anlamadım, ilk baslarda ıyıydı ama sonra karakter olarak bozdu
Metin de gayret eder mi peki? Sana göre yetenekli mi?Ne yapıp edip bence metini şampiyon yapacaklar
Evet başarılı, ama sınsi biri, takım oyunlarında kaybedip bireyselde coşuyoMetin de gayret eder mi peki? Sana göre yetenekli mi?
Ya da şöyle sorayım onu başarılı buluyor musun?
aynen ya basindan beri ayni.Evet başarılı, ama sınsi biri, takım oyunlarında kaybedip bireyselde coşuyo
Evet, ama kıvanctan da haz etmedim pek, bılmıyorım bı ıtici geliyor, aslında bakarsanız butun yarışmacılar öyle bu sene. Kim kazanırsa kazansın modundayımaynen ya basindan beri ayni.
kivanc bin kat daha gayretli metin den
kivanc in baslarda potaya yazilinca vedigi tepkiler beni geriyordu. sanki yarismaya alininca seni hic yazmicaklar sözu verilmiste tutulmamis gibi davraniuordu. sonra sonra gecti o tavirlariEvet, ama kıvanctan da haz etmedim pek, bılmıyorım bı ıtici geliyor, aslında bakarsanız butun yarışmacılar öyle bu sene. Kim kazanırsa kazansın modundayım