Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Barış ile arka arkaya gitmeleri manidar
dün izlemedim ama yorumlar da bakıyorum
Gamzenin tabağında eksik ürün varmış
bu sezon çok değişik bence kurgu gibi oyuncuları da tutmamış kurgu gibi
bu sezon doğru düzgün dünya yemeği vermediler ama Gamzeyi mi korumak
Azize Esra eğitim almadan gelip cidden çok güzel Dünya standardında tabaklar çıkarttılar

ben dunya mutfaginin az cikmasini suna yorumladim , hep diyor ya Mehmet ve Somer sef “ kendi mutfagimizi bilmiyoruz ama risotto yu herkes biliyor “ vs o yuzden belki bu sezon daha cok Turk yemekleri tarzi .

kurgu konusuna gelince, muhtemelen oyledir zaten. Zira chef olmaya gelmis ama dogru bicak tutmayi bilmeyen kisiler var

ben dunya mutfaginin az cikmasini suna yorumladim , hep diyor ya Mehmet ve Somer sef “ kendi mutfagimizi bilmiyoruz ama risotto yu herkes biliyor “ vs o yuzden belki bu sezon daha cok Turk yemekleri tarzi .
Mantıklı
O zaman Gamze çooook şanslı :)

Mantıklı
O zaman Gamze çooook şanslı :)
gamze de ilginc biri mesela.
Evet ev yemeklerinde iyi olabilirsin ama ilk baslarda Deniz tarakli tabaklar fln cikardi.
Evde yapiyorum deniyorum diyor ama hic bilmedigin birseyi bence once bir yerde yiyip nasil olduguna fln bakmak lazm bence .

Yaptigi donut mesela cok iyiydi. Ben Kanada dayim, 2-3$ da donut var, 10$ da . Resmen 10$ lik donut yapti

Zaten yetenekli evet olmasa yeteneği ora kadar gelemez
ama ona karşı bi kayrılma var gibi

kurgu konusuna gelince, muhtemelen oyledir zaten. Zira chef olmaya gelmis ama dogru bicak tutmayi bilmeyen kisiler var
Tv bu tarz yarışmaların hepsi kurgu. Ben “Bugün ne giysem”e katıldım. O kadar güzel giyinen kadınlar vardı ki, onları almadılar. Kimin hikayesi varsa, reyting getirirse onu aldılar. Bize eğleniyormuş gibi yapın, dans edin gibi komutlar veriyorlardı. Hele Acun. Tv resmen formüle etmiş gibi. Benim spor hocam survivor’a başvurdu. Yunan büstü gibi bir çocuk. Seçilmedi. Çünkü renksiz bir çocuk. Kuzenim “Var mısın Yok musun” da yarıştı. Kazandığım para ile kısa film çekicem demiş. 10 sene önce 110 bin tl kazandı. Tabii kısa film filan hikaye.

sonucta acun bundan para kazaniyor , tabi ki izlenecek , konusulacak kisiler olacak programlarda . ben adami taktir ediyorum vallahi, cozmus Turk halkini

Bugün ne giysem tv8de ki olan mıydı
bi ara severek izlerdim
ama en çok kanal d olanı severdim o formattakiler arasında

Bugün ne giysem tv8de ki olan mıydı
bi ara severek izlerdim
ama en çok kanal d olanı severdim o formattakiler arasında
Evet Tv8’de olan. ilk sezona katıldım ben. Nur yerlitaş, Hakan Akkaya, Ivana Sert jüriydi. Bana sadece Nur Yerlitaş evet demişti, ilk turda elenmiştim. Ama güzel bir deneyimdi benim için.

Evet Tv8’de olan. ilk sezona katıldım ben. Nur yerlitaş, Hakan Akkaya, Ivana Sert jüriydi. Bana sadece Nur Yerlitaş evet demişti, ilk turda elenmiştim. Ama güzel bir deneyimdi benim için.
Çok iyi etmişsin
beni zamanında varmısın yokmusun dan çağırdılar ön görüşmeye
gitmedim diye halen pişmanım
ve gitsem çok iyi olurdu
hikayemden ötürü de çağırdıklarına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…