- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.345
- 448
- 41
Kedi gibi 4 ayak üstüne düşüyo her defasında, ballıcok kaldi zaten ama fatmanur neden hala orda anlamiyorum
YouTube'dan bölümleri izlerken, orda yorum yazıyorum, Fatmanur severlerin saldırısına uğradım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedi gibi 4 ayak üstüne düşüyo her defasında, ballıcok kaldi zaten ama fatmanur neden hala orda anlamiyorum
ayy inanmiyorumKedi gibi 4 ayak üstüne düşüyo her defasında, ballı
YouTube'dan bölümleri izlerken, orda yorum yazıyorum, Fatmanur severlerin saldırısına uğradım
YouTube'da desteğe gelin aradaayy inanmiyorum
yotutube da nerden izliyorsun ki, ben Kanada dayim malesef youtube uzerinden izleyemiyorum. Dizi sitesinden izliyorumYouTube'da desteğe gelin arada
YouTube açınca masterchef yazıyorum, MasterChefTürkiye kanalının videolarından izliyorum reklamsızyotutube da nerden izliyorsun ki, ben Kanada dayim malesef youtube uzerinden izleyemiyorum. Dizi sitesinden izliyorum
Bugun akşam özel olarak izlicem
Fatmanur defolup gitti en sonunda. Hele dün akşam günahım kadar sevmediğim Gamze'ye yaptığı terbiyesizliğin faturası çok güzel kesilmiş oldu.
Dün gecenin ham görüntülerinde ne vardı acaba. Karşı tarafın sadece kafa salladığı bir tartışma görüntüsü çok havada kalmıştı.
Bulabilirsiniz izleyin Gamze'ye bir posta kodu akıl alır gibi değil. Ben dün akşam diskalifiye edilir diye bekledim.
İyiyim sağ ol sen nasilsin?
Tekrar hoşgeldinBugun akşam özel olarak izlicem
ben de iyiyim canım buraya yazmışım sonra farkettim hoşgeldin :) izliyor musun masterchefİyiyim sağ ol sen nasilsin?
Hos bulduk arada evetben de iyiyim canım buraya yazmışım sonra farkettim hoşgeldin :) izliyor musun masterchef