- 31 Temmuz 2020
- 20.340
- 60.232
- 548
Ne oldu Ayaz'aAyaz çok havalanmıştı iyi oldu
Burak öbür haftaya geçti yine
Yok canım dokunulmaz oldu büşrayı yolladı,en son da yağız girdi potayaNe oldu Ayaz'apotaya mı gidik yoksa
Metin in kazandigi nadir takim oyunlarindan biriİzleyiciler
Arada yazın, canlandırın burayı
Büşra kaptanligindaki kadın takımımız ikinci oyunda da kazanamadı
Meslek lisesi Metin ekibi, yine geçti
O menüler önceden hep yapildi, artık bilinmeyen yemeklerin de tanitilmasi iyi olur :) Memleketimizin bilmedigimiz yemekleri var hâlâ :) ilçelerin menüleri yöntemleri farklı.Menüyü daha farklı yapsalardı keşke. Patlıcan tiriti yada etli tirit, bamya çorbası, su böreği, irmik helvası, etli sarma, höşmerim vs vs.
En sonunda kanalın anahtarını verip çıkacak Acun zaten.Fatmanur ile Acun son ikiye kalsa Fatmanur onu da eler...
cok kaldi zaten ama fatmanur neden hala orda anlamiyorumBarış da gitti
Kazen abi dedi yacok kaldi zaten ama fatmanur neden hala orda anlamiyorum
Yok ben 1. Sezondan beri sıkı takipçiyim konyada saydıkalrımdan sadece bamya çorbası yapıldı yanında etliekmek saç arası falan yapıldı geçen sene. Hatta gördüğüm en kötü etliekmeklerdi maalesefO menüler önceden hep yapildi, artık bilinmeyen yemeklerin de tanitilmasi iyi olur :) Memleketimizin bilmedigimiz yemekleri var hâlâ :) ilçelerin menüleri yöntemleri farklı.
Demek istediğim, Konya adıyla olmasa da Konya'nın belli başlı yemekleri, aralarda yemek çeşitleri yarışmaları olarak yapıldı :)Yok ben 1. Sezondan beri sıkı takipçiyim konyada saydıkalrımdan sadece bamya çorbası yapıldı yanında etliekmek saç arası falan yapıldı geçen sene. Hatta gördüğüm en kötü etliekmeklerdi maalesefOndan önce de Mevlevi sofrası yapıldı. Konya çok büyük ve çoğu yerde il olarak sayılacak kadar gelişmiş farklılaşmış ilçeleri var haklısınız onları da gezerler umarım diğer sezonlarda. Mesela Beyşehir gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?