- 30 Mayıs 2015
- 4.795
- 11.182
- 208
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
busra cikti.Tayfuna yazık oldu
keşke serpilay gideydi
Büşraya da iyi odu yaşasın o stresi
son 3 de ilk kim çıktı ?
tüh yaa üzüldüm Tayfuna yaptığı halde koymamak çok üzücübusra cikti.
tayfun midyesini ve tursunu hazirladigi halfe tabagina koyamamis. yoksa serpilay elenirdi dediler
evet busra da havyar yoktu birde bir urun daha ucunde de olmamis zaten dedilertüh yaa üzüldüm Tayfuna yaptığı halde koymamak çok üzücü
büşra da da havyar yoktu sonra uyumuşum
bende oyle gordum ve fragman da ki hali cok fenaydi. paso bagirip cagiriyordu. gergin bir hafta olacak gibiCanım gözlerim yanlış görmediyse Fatmanur kırmızı takım kaptanı hemde barış takımında
Değişik bir hafta
Yalnız Görkemin yıldızı iyice parladı
Dünde şefler tarafından baya bir konuşturuldu övüldü bile
Çok eğlenücük demek kibende oyle gordum ve fragman da ki hali cok fenaydi. paso bagirip cagiriyordu. gergin bir hafta olacak gibi
Ay eline sağlık canımSize eglenceli görsellerle geldim
Keşke Sohrab da baksa görse, nere gittin gıı
Eki Görüntüle 3155821
Eki Görüntüle 3155822
Eki Görüntüle 3155823
basindan beri metin ayni. takimlar da da hep en basta seciyorlar. sasiriyorum acikcasiMetin ne kadar bireysel yaa hiç mi tabağın geçemez takım oyununda
Anca takım kaybetsin ben dokunulmazlık alayım kendimi göstereyim nasılsa birsürü tabağım var hazırda
Dikkat etmemişim. Doğru diyosunuz.basindan beri metin ayni. takimlar da da hep en basta seciyorlar. sasiriyorum acikcasi