Daha yazmadılar yazsınlar yanlış da çıksa yazacam :)
Serpilayı hiç sevmedimSerpılay tabagı gectı dıye mutluluktan havaya ucarken, şefler nasıl bozdu ya, çok güldümbusranın malzeme eksıgı oldugu ıcın senın tabagın gectı dedıler, balıga kereviz cok yakısıtıryorum dıye baslayan cumlesı yarım kaldı
E Fatmanur bu gayet normalFatmanur kafan mı iyi kızım yarışma bu adam tabii birini söylücek oda seni söyledi ne var bunda hemen kinlendi düşman görmeye başladı ergenler gibiyok şov yapma yok vs
Evet onu unutmusum.Somerr şefin sakalları pekışeflerını ornek alıyorlar
Öyle mi dedilerGamze altıncı çocuğuna mı hamile
İnstagram'da öyle bi dedikodu döndü ama gerçek değil herhalde bi açıklama veya ekranda şakası olmadıÖyle mi dediler
Hala dusunuyorum bılıyor musun, bu kadın nasıl hamıle kalıyorİnstagram'da öyle bi dedikodu döndü ama gerçek değil herhalde bi açıklama veya ekranda şakası olmadı
Nasıl vakit doldurcaklar, reklamlar yarım saat, sureklı demolarYa abi birazdan diyorsunuz her şeyi gösteriyorsunuz ne anlamı kalıyor ki anlamadım öne çıkan 3 kişiyi bile gördük saçma oluyor o zaman
Aslında haber yalanda olsa bi açıklama olsaydı iyi olurdu kim bilir belkide hamileHala dusunuyorum bılıyor musun, bu kadın nasıl hamıle kalıyorkocasıyla gorus izni verildi herhalde, tek ılıskıden hamıle belkı de..
Sevmeyenlerin kötülemesi olabilir. Ayıp olmuş gerçek değilse. Bizim millete malzeme lazim, "begenmedigimiz biri hakkinda ne uydursak..."İnstagram'da öyle bi dedikodu döndü ama gerçek değil herhalde bi açıklama veya ekranda şakası olmadı
Burak çok kendını gösteremedi bence ıkı kere guzel bısey yaptı o yani, cok reyting de yapamıyor, onu yollarlar gibiKızlar kim elenir bu akşam??? Bence Burak ya da Görkem olabilir. Keşke Fatmanur gitse
Ay ben şokBurak çok kendını gösteremedi bence ıkı kere guzel bısey yaptı o yani, cok reyting de yapamıyor, onu yollarlar gibi
Çağatay gitmez cıksss sanmamBurak gectı
Fatmanur mu gıdıyor yoksaa
Bi de çagatay elenirmis, ne gülerim ama
Hıcbırıne üzülmemAy ben şok. Atike gidecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?