Kazadır belki34 yaşında 6 çocuk derdi ney ki ?
Sahi ya sen bi ara hamileydin sanki yanlış mı hatırlıyorumNe ara hamıle kalmıs ki
Nasıl kalıyor ki acaba, reçeteyi bana da versin
Evet canım bi ara hamileydim, ama erken doğum ile kaybettim bebeklerımı, tüp bebekti, kendılıgınden nasıl hamile kalınıyor gamze bana anlatsın ya, yazayım ona bı dmSahi ya sen bi ara hamileydin sanki yanlış mı hatırlıyorum
Aaa çok üzüldümEvet canım bi ara hamileydim, ama erken doğum ile kaybettim bebeklerımı, tüp bebekti, kendılıgınden nasıl hamile kalınıyor gamze bana anlatsın ya, yazayım ona bı dm
Allah razı olsun cnmAaa çok üzüldümrabbim tekrar sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Gamze işini de anlayamadım valla yaz bakalım Dm'ye
Büşra olur gibiBugün kaptan kim olur sizce?
Aman yine Çağatay olmasın dabaşka kişiler de görelim
Olabilir.Büşra olur gibi
AynenOlabilir.
Burak Kaya da iddialı ama bakalımm
Tolga da alabilir belki, o da adanalı dıye bılıyorumOlabilir.
Burak Kaya da iddialı ama bakalımm
Büyük kaza benceKazadır belki
Rabbim İnş tekrar nasip eder sağ selamet kucağını da alırısn Allah büyük...Evet canım bi ara hamileydim, ama erken doğum ile kaybettim bebeklerımı, tüp bebekti, kendılıgınden nasıl hamile kalınıyor gamze bana anlatsın ya, yazayım ona bı dm
zaten pazartesi bilerek yapıyorlar hep dışardan istenebilir yemekler seçiyorlar halen yemek sepetimi sponsor bilmiyorum daTantuni istedi canım
Burak keşke fatma nur'u almasaydı burağın kırmızı takım kaptanı olmak istememesi, ayaz onu potaya göndermek istemesi olabilir mi? Yani burak potaya gönderilir mi? inşaallah kırmızı alır bu hafta burak çok beyefendi birisiayaz mavi takım kaptanı
burak TAŞda kırmızı
ikisini de seviyorum iyi olan kazansın
ama serpilay gitsin gıcık kaptım o kızdan
Fatmanur yine dün saçmalamak da nirvanaya ulaştı
ayaz bundan dolayı mı kırmızı takım kaptanı yaptı ? BurağıBurak keşke fatma nur'u almasaydı burağın kırmızı takım kaptanı olmak istememesi, ayaz onu potaya göndermek istemesi olabilir mi? Yani burak potaya gönderilir mi? inşaallah kırmızı alır bu hafta burak çok beyefendi birisi
Bilmiyorum belki bana öyle geldi burak sonra açıklayacağım dedi ama bakalım ne söyleyecekayaz bundan dolayı mı kırmızı takım kaptanı yaptı ? Burağı
Kesınlıkle cıgkofte yaptılar oncekı hafta, arkasına reklamını yapıyor seferden bırı, canınız cektıyse isteyin diyeBüyük kaza bence
Rabbim İnş tekrar nasip eder sağ selamet kucağını da alırısn Allah büyük...
zaten pazartesi bilerek yapıyorlar hep dışardan istenebilir yemekler seçiyorlar halen yemek sepetimi sponsor bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?