• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Burak keşke fatma nur'u almasaydı burağın kırmızı takım kaptanı olmak istememesi, ayaz onu potaya göndermek istemesi olabilir mi? Yani burak potaya gönderilir mi? inşaallah kırmızı alır bu hafta burak çok beyefendi birisi
Fatmanuru idare edebilirse Fatmanur ordakı bıcok kısı den iyi seyler cıkarıyor, gecen sushıyı tek basına aldı takım adına Fatmanur.. Burak kaya da muhtemelen buna guvendı..ınsallah utandırmaz cocugu Fatmanur cadısı☺️

Screenshot_20221011_125048.jpg

Fatmanur kafan mı iyi kızım yarışma bu adam tabii birini söylücek oda seni söyledi ne var bunda hemen kinlendi düşman görmeye başladı ergenler gibi 🤔 yok şov yapma yok vs :KK53:
''Bir hafta boyunca haksızlık yapıldığı halde susan benim şu benim bu benim''mağdur edebiyatına bağlıyo burağa sesini düşür bağırma diyo deli mi ne zavallı burak efendiliğinden ödün vermeden kendini savundu

Fatmanur kafan mı iyi kızım yarışma bu adam tabii birini söylücek oda seni söyledi ne var bunda hemen kinlendi düşman görmeye başladı ergenler gibi 🤔 yok şov yapma yok vs :KK53:
Bi de dıyor ya, senı yazıcam, kalırsan yazarsın dicen 😂 burak kayayı korkuttugunu sanıyor minnacık aklıyla😂

''Bir hafta boyunca haksızlık yapıldığı halde susan benim şu benim bu benim''mağdur edebiyatına bağlıyo burağa sesini düşür bağırma diyo deli mi ne zavallı burak efendiliğinden ödün vermeden kendini savundu

Hakikaten coştu ☺

Back