Fatmanuru idare edebilirse Fatmanur ordakı bıcok kısı den iyi seyler cıkarıyor, gecen sushıyı tek basına aldı takım adına Fatmanur.. Burak kaya da muhtemelen buna guvendı..ınsallah utandırmaz cocugu Fatmanur cadısıBurak keşke fatma nur'u almasaydı burağın kırmızı takım kaptanı olmak istememesi, ayaz onu potaya göndermek istemesi olabilir mi? Yani burak potaya gönderilir mi? inşaallah kırmızı alır bu hafta burak çok beyefendi birisi
güldük diye günah olmaz inşallah
Zaten onlar tantuni yaparken allta reklamlar dönüyorduKesınlıkle cıgkofte yaptılar oncekı hafta, arkasına reklamını yapıyor seferden bırı, canınız cektıyse isteyin diye
Olmaz inşallahgüldük diye günah olmaz inşallah
Yalnış rivayet mavi olacak pardonBir rivayete göre kırmızı takım kazanıyor
Mavi oldu bileYalnış rivayet mavi olacak pardonşuan belli değil halen ama mavi olacak
Kuzum, o degil de yemegin içine saç düşer diye şeyaptım huylandım ya.
Somerr şefin sakalları pekıKuzum, o degil de yemegin içine saç düşer diye şeyaptım huylandım ya.
Şefler ojeye yasak getirmişler de saç sakal daha mühim bence. Ya toplasinlar veya bone taksınlar
Tabağımdan kıl çıkmasın litfeen
Fatma nur
''Bir hafta boyunca haksızlık yapıldığı halde susan benim şu benim bu benim''mağdur edebiyatına bağlıyo burağa sesini düşür bağırma diyo deli mi ne zavallı burak efendiliğinden ödün vermeden kendini savunduFatmanur kafan mı iyi kızım yarışma bu adam tabii birini söylücek oda seni söyledi ne var bunda hemen kinlendi düşman görmeye başladı ergenler gibiyok şov yapma yok vs
Bi de dıyor ya, senı yazıcam, kalırsan yazarsın dicenFatmanur kafan mı iyi kızım yarışma bu adam tabii birini söylücek oda seni söyledi ne var bunda hemen kinlendi düşman görmeye başladı ergenler gibiyok şov yapma yok vs
Fatmanur kafan mı iyi kızım yarışma bu adam tabii birini söylücek oda seni söyledi ne var bunda hemen kinlendi düşman görmeye başladı ergenler gibiyok şov yapma yok vs
''Bir hafta boyunca haksızlık yapıldığı halde susan benim şu benim bu benim''mağdur edebiyatına bağlıyo burağa sesini düşür bağırma diyo deli mi ne zavallı burak efendiliğinden ödün vermeden kendini savundu
Gerçekten de saygısız yarışmanın kuralları var potaya gönderildim diye kuduruyo yaparsın tabağını çıkarsın o zaman fatma nur'u kimse yazmasınHakikaten coştu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?