Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Tabii kötü görünüyorsa ve önyargım varsa (mesela şırdan ) yemem ama tadı daha önemli bence :)
Suna yemeklerin tadına bakıp ''benim için görüntü önemli''demesi bana ilginç geldi hani tadı kötü olsa da görüntü güzel olsun yeter gibi yemeklerin tadına bakarken bu şekilde baktı gibi geldi bana bende şırdan yiyemiyorum daha doğrusu sakatatlarla aram yok tat daha önemli bence

Tabii kötü görünüyorsa ve önyargım varsa (mesela şırdan ) yemem ama tadı daha önemli bence :)
İnan çok lezzetli bende en başta ıyyy bu yenir mi derdim şimdi bağımlısı oldum
görüntüye aldanma
Şırdanın başkenti Adanadan selamlar ile

İnan çok lezzetli bende en başta ıyyy bu yenir mi derdim şimdi bağımlısı oldum
görüntüye aldanma
Şırdanın başkenti Adanadan selamlar ile
Eşimle hayalimiz (tabi yurtdışı tatili artık pek mümkün olmadığı için) bir kaç gün Adana bir kaç gün Antep yapıp sadece yemek yiyip dönmek belki o zaman bir tadına bakarım

Yalnız şöyle bir şey var Masterchefe katılan birinin ister kazansın ister elensin sırtı yere gelmiyormuş. Eski yarışmacılar hala reklamlarını yapıyorlar. Ama yani küçümsemek gibi olmasın da şu Mehmet bile daha doğru düzgün konuşmayı beceremezken 15 tane şube açmış pes valla

Eşimle hayalimiz (tabi yurtdışı tatili artık pek mümkün olmadığı için) bir kaç gün Adana bir kaç gün Antep yapıp sadece yemek yiyip dönmek belki o zaman bir tadına bakarım
Adanaya lezzet festivali zamanı yada portakal çiçeği karnavalı zamanı gelin İnş
gelmişken hatay da yapın oraların mezesi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…