Hira kedi mi ?Ayy bı de hıraya selam yolladılar
EvetHira kedi mi ?
Şule işine döndüDönebilir
Yapsın bakalım belki beceremezTatlıcı serpilay dokunulmazlık alsın diye tatlı koymuslar
İnsallah inşallahYapsın bakalım belki beceremez
sabah baktımŞule işine döndü
Somer diyo, öpücük gönderdim diyoAyy bı de hıraya selam yolladılar
Tabii kötü görünüyorsa ve önyargım varsa (mesela şırdanÖnünüze gelen yemeğin görüntüsüne mi yoksa tadına mı bakarsınız
AyBu cagatay ne ayak ya ? degisik degisik hareketler
Suna yemeklerin tadına bakıp ''benim için görüntü önemli''demesi bana ilginç geldi hani tadı kötü olsa da görüntü güzel olsun yeter gibi yemeklerin tadına bakarken bu şekilde baktı gibi geldi bana bende şırdan yiyemiyorum daha doğrusu sakatatlarla aram yok tat daha önemli benceTabii kötü görünüyorsa ve önyargım varsa (mesela şırdan) yemem ama tadı daha önemli bence :)
İnan çok lezzetli bende en başta ıyyy bu yenir mi derdim şimdi bağımlısı oldumTabii kötü görünüyorsa ve önyargım varsa (mesela şırdan) yemem ama tadı daha önemli bence :)
Eşimle hayalimiz (tabi yurtdışı tatili artık pek mümkün olmadığı için) bir kaç gün Adana bir kaç gün Antep yapıp sadece yemek yiyip dönmekİnan çok lezzetli bende en başta ıyyy bu yenir mi derdim şimdi bağımlısı oldum
görüntüye aldanma
Şırdanın başkenti Adanadan selamlar ile
Adanaya lezzet festivali zamanı yada portakal çiçeği karnavalı zamanı gelin İnşEşimle hayalimiz (tabi yurtdışı tatili artık pek mümkün olmadığı için) bir kaç gün Adana bir kaç gün Antep yapıp sadece yemek yiyip dönmekbelki o zaman bir tadına bakarım
Hemseriyiz deseneİnan çok lezzetli bende en başta ıyyy bu yenir mi derdim şimdi bağımlısı oldum
görüntüye aldanma
Şırdanın başkenti Adanadan selamlar ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?