• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Yalnız bu sene çok izleyemiyorum hem vaktim yok hem sarmadı denk geldikçe ama sonuçlara hep bakıyorum
kim ne necidir çook bilmiyorum

bugün öğrendim gamze 34 yaşında 5 çocuk annesiymiş yaşından çok çok daha büyük duruyor zaten huy olarak da sevmedim
onun gibi ev hanımı segmentinde esra güzide azize vardı ellerine su dökemez bence

ama gıcıklıkta favorim tabikii fatma nur :KK70:
Gamze 34 yasında mıymıs, benden 1 yaş büyük,ben onu 47 48 falan sanıyorum 😂 34 yasında onun gibi görünsem kafayı yerim herhalde 😂

Yalnız bu sene çok izleyemiyorum hem vaktim yok hem sarmadı denk geldikçe ama sonuçlara hep bakıyorum
kim ne necidir çook bilmiyorum

bugün öğrendim gamze 34 yaşında 5 çocuk annesiymiş yaşından çok çok daha büyük duruyor zaten huy olarak da sevmedim
onun gibi ev hanımı segmentinde esra güzide azize vardı ellerine su dökemez bence

ama gıcıklıkta favorim tabikii fatma nur :KK70:
Aaa en az 45 duruyor

Gamze 34 yasında mıymıs, benden 1 yaş büyük,ben onu 47 48 falan sanıyorum 😂 34 yasında onun gibi görünsem kafayı yerim herhalde 😂
O yaşta 5 cocuk olunca, görüntü normal 😁
Muhtemelen genç yaşta evlilik de olduğu için çökmüş oluyorlar fiziksel, psikolojik vs. her açıdan 🙂

Çağatay da Büşra Büşra diye ölecek, bişeey isterken büsracım şunu verebilir misin, Fatmanura gelınce kükreyerek bana sormadan bişeey yapmıcaksın demesi..
Fatmanuru sevmem etmem ama barıs olsun cagatay olsun cok fazla saygısızlık yapıyorlar, ses yukseltme olayında şeflerin mudahale etmesi gerekir.. Bugun de çağataydan gıcık kaptım..
Neyse Burak kaya hala gözümde🤭inşallah düşmez

kaan in gitmesine uzuldum ya
Cagatay hic iyi bir takim kaptani degildi. takim icinde iyi bir oyuncu ama kaptanlik yapamadi ve kaanin gitmesine kendisi neden oldu resmen
Ben de çok üzgünüm.
Karakteri eglenceli idi.
Arada gerginligi azaltıp yüzümüzü güldürüyordu.
Çağatay konusunda tamamen haklısın bence, ben de öyle düşünüyorum.

Back