Bencede gitmelisinHavamdan geçilmez
Ben milleti toplayıp toplayıp Gastronomi müzesine gideyim
Mayıs, haziranda artık
Ben hayranlikla Yağız'ı izlerken (ilk defa kıvırcık birini bu kadar begeniyorum),Masterchef’teki Yağız’ı görünce aklıma şu albüm kapağı geliyor. Eki Görüntüle 3126925
Eşin doğru söylüyor vallaBen hayranlikla Yağız'ı izlerken (ilk defa kıvırcık birini bu kadar begeniyorum),
eşim kıskandı galiba, "kimmis o Yağız, bakayim bi" diyerek izledi biraz.
Birkaç bölüm izleyince yaptığı yorum:
"Adamin duygusu belli degil, sevinme yok üzülme yok, adamda tam psikopat tipi var, boş bakışlar."
Benden cevap: "Hadi ya hmm bakayim."
Sonra kendi kendime iç sesim şöyle dedi; "Ben zaten hep nerde psiko var onlari bulur severim ya, ondan."
Sohrab Ljubljanali
Deil mi yaaBurak kaya
Maşallah Kaya gibi :)))
Aynen bir acayip çocukBen hayranlikla Yağız'ı izlerken (ilk defa kıvırcık birini bu kadar begeniyorum),
eşim kıskandı galiba, "kimmis o Yağız, bakayim bi" diyerek izledi biraz.
Birkaç bölüm izleyince yaptığı yorum:
"Adamin duygusu belli degil, sevinme yok üzülme yok, adamda tam psikopat tipi var, boş bakışlar."
Benden cevap: "Hadi ya hmm bakayim."
Sonra kendi kendime iç sesim şöyle dedi; "Ben zaten hep nerde psiko var onlari bulur severim ya, ondan."
Sohrab Ljubljanali
Ay evet ya bi de saf biri sankiVural saçını toplamış bir acayip olmuş, yeni izliyorum da Allah allah kim bu ya diyorumVuralmış. Ama o da itici, patavatsız gibi sanki bu sene çok sıkıcı, sadece yeni bir şeyler öğrenir miyim diye izliyorum
Ben merakimdan yöresel şiylere bakiyorum, bi de deniz ürünleri, karides tarzı seyleri inceliyorum yine meraktanVural saçını toplamış bir acayip olmuş, yeni izliyorum da Allah allah kim bu ya diyorumVuralmış. Ama o da itici, patavatsız gibi sanki bu sene çok sıkıcı, sadece yeni bir şeyler öğrenir miyim diye izliyorum
Bence sayılmazBurak Kaya, Malatya'da tadim yaptığı kaşığı deterjansiz yikayip tekrar kullandı, gidip yemeği karıştırdı. Deterjansiz yikayinca temizlenmiş sayılıyor mu yani yaaNevreste Ljubljanali
Ben de şaşırdım ilkin cnm ama hep öyle yapıyorlarBurak Kaya, Malatya'da tadim yaptığı kaşığı deterjansiz yikayip tekrar kullandı, gidip yemeği karıştırdı. Deterjansiz yikayinca temizlenmiş sayılıyor mu yani yaaNevreste Ljubljanali
Yani bence de deterjan ya da kaynar su olmazsa temizlenmez zatenBurak Kaya, Malatya'da tadim yaptığı kaşığı deterjansiz yikayip tekrar kullandı, gidip yemeği karıştırdı. Deterjansiz yikayinca temizlenmiş sayılıyor mu yani yaaNevreste Ljubljanali
Geçen sezonda mehmet şeften öğrenmiştim, hep de uyguluyorum artık: mercimek çorbası yaparken mercimeği iyice kavurunca daha çabuk pişiyor hem de daha lezzetli oluyor. Mesela bu tarz şeyler bekliyorum ben de artık programdanBen merakimdan yöresel şiylere bakiyorum, bi de deniz ürünleri, karides tarzı seyleri inceliyorum yine meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?