- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Dünki çorba neydi öyle kapkara?
bunlar hep pancar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünki çorba neydi öyle kapkara?
tahminim eren şampiyon olur. birilerinin üzerine basmadan yukarı çıktı diye düşünüyorum.
bana göre; ne tahsin ne hasan ne de sergen ve özellikle dilara benim için şampiyon adayı olamazlar. emreye yaptıkları mobing, o çocuğu yarışmadan soğutmaları, başarısını ve kendini ifade edemeyişini gördükçe ezmeleri kabul edilemezdi.
isterlerse dünyanın en iyi tabaklarını çıkarsınlar, yarışmanın kuralı bu desinler. cemre serhat barbaros biz bu güzel yarışmacıları da izledik.
o yüzden bu sene tek şampiyon adayım eren.
emreyle merti işaretlemiştim. mertin kazanamayacağını biliyordum ama yine de centilmenliği ağır basmıştı.
Görüntü çok itici.bunlar hep pancar :)
Görüntü çok itici.
Yapımını görmedim de pancardan başka birşey var mı?
Pancar koyu mor olurdu diye düşünüyorum bu siyah.
Kırlangıç çorbasıydıDünki çorba neydi öyle kapkara?
Ben zaten kırlangıç alınca bu tarifi yaparım. Ekmeği bana bana yerimBelki yapmak isteyen olur
İçine doğrayınca ekmeği daha güzel oluyorBen zaten kırlangıç alınca bu tarifi yaparım. Ekmeği bana bana yerim
Senin için attım zaten toprağamBen zaten kırlangıç alınca bu tarifi yaparım. Ekmeği bana bana yerim
Bi albenisi olsa eh işte zoraki yersin ama ne bileyimİçine doğrayınca ekmeği daha güzel oluyor
Aynen yaBi albenisi olsa eh işte zoraki yersin ama ne bileyim
Üstüne bir de pulbiberİçine doğrayınca ekmeği daha güzel oluyor
Tabi bibersiz hayatta yiyememÜstüne bir de pulbiber
Allah’ın TohatlısıBen zaten kırlangıç alınca bu tarifi yaparım. Ekmeği bana bana yerim
Balıkçı abla sizde kırlangıç bulunur muAllah’ın Tohatlısı
Yaprakla yi
Yok yaprak etle daha güzel olur, kırlangıçla iyi olmuyor tadıAllah’ın Tohatlısı
Yaprakla yi
Yok bacım, çinekop neyinize yetmiyorBalıkçı abla sizde kırlangıç bulunur mu
Kırlangıçtan başka yiyemiyoruzYok bacım, çinekop neyinize yetmiyor