- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahsin cıktı yukarıyakim kazandı bu akşam bilen var mı
Tahsin cıktı yukarıya
Hasan gitmesiiinsanırım sergen gidici
gerçi hasan yoruldu bence
sürpriz bir hasan vedası da mantıklı gelmiyor değil
Hasan gitmesiiin
Sergen asirı hırs yapmıs durumda
Valla bız bıle yorulduk artık. 14 ocak sampıyon bellı olckmıssergen kabak çiçeği gibi açıldı ya
hasanın artık kaldıramadığını düşünüyorum ben
Valla bız bıle yorulduk artık. 14 ocak sampıyon bellı olckmıs
Onu izlemem, daha Hıc izlemedimsonraa ver elini survivor
Onu izlemem, daha Hıc izlemedim
Güzel bir diziye baslarım ben deBen arasa bakıyorum çünkü o kadar düşünmeme gerek olmuyor ki kafam dinleniyor izlerken :)
ben de inanamadım. tarife baktım steak tartarmış ve fransız, moğol kökenliymiş.Cidden cig cjg yenen bir yemekti dimi cahilligimr verin izlesem de jnanamadim ya
ben de inanamadım. tarife baktım steak tartarmış ve fransız, moğol kökenliymiş.
sığır ve at etinden çiğ olarak yapılırmış ve çiğ yumurtayla servis edilirmiş.
ay bide bizim çiğ köftemize laf ederler.
Fragmanda hasan'ın tabağı sergen'nin tabağından güzel gözüküyor (eleniyor)olabilir ama bakalım akşam neler olacakSergen elenecek diyorlar.
Ay yapmaa bunu yapmis olamassinHasan çok yorulmuş geldi bana bu akşam giderse şaşırmayacağım. Kaç gündür bana bildirim gelmiyor buradan ya, xuma akşamı programı da kaçırmışım. Dilarayı sevmezdim ama gidişi ağlattı beni. Kendime inanamadım
Ben de ayrı bir seçmeceyim işteAy yapmaa bunu yapmis olamassin
Bende hamza elendgnde cok aglamistim cnku becerikli oldgna inaniyordum ve en azndan sinsi degil dobraydi erken olmustu elenmesi cok . Ondan fazla uzuldugum emre elendgnde ise aglamadim degisik