- 8 Haziran 2013
- 57.468
- 152.579
- 898
Vay vay. Yemekçiler görün bu yorumuKimseyi eziklememek için o kategoriyi yapmıyorum![]()

Fakirler yarışma dahili değildir mi diyorsunZenginlerin listesini getirin bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay vay. Yemekçiler görün bu yorumuKimseyi eziklememek için o kategoriyi yapmıyorum![]()
Fakirler yarışma dahili değildir mi diyorsunZenginlerin listesini getirin bana![]()
Sadece zenginler balık yapabileceği için, heveslenme canımBalık yaparsak senden bir kırlangıç bekliyoruz öyleyse![]()
Fıstık koyanları kenara alacağımVay vay. Yemekçiler görün bu yorumu
Fakirler yarışma dahili değildir mi diyorsun![]()
zaten fıstık pahalı nevoş. Tatlı için bir sürü masraf
![]()
Aynen yaSadece zenginler balık yapabileceği için, heveslenme canım![]()
Tabi sen ihale ile alıyorsun. Biz pazardan zor alıyoruzSadece zenginler balık yapabileceği için, heveslenme canım![]()
Ağlanacak halimize gülüyoruzTabi sen ihale ile alıyorsun. Biz pazardan zor alıyoruz![]()
Oradan ayrıldığın uzun zaman oldu, normaldirBelkide gördüm, hatırlamıyorum![]()
Hiç bilmiyorum, ben fakirimKırlangıç soğanlı mı güzel olur soğan sız mı![]()
Aynen nevoş. Alan var alamayan var. Fiyatlar uçmuşAğlanacak halimize gülüyoruz![]()
5 6 aya az çok yaklaşıyorum o tarafaOradan ayrıldığın uzun zaman oldu, normaldir![]()
Bu aralar biz de göremiyoruzBiz balık bile görmüyoruzO kadar zenginiz
![]()
Kazen unuttu buranın yolunuHiç bilmiyorum, ben fakirim
Emmi’ye sor, o balıktan anlıyor![]()
Ayrıcalıklı mıyız fıstıklılar olarak?Fıstık koyanları kenara alacağım![]()
Ona göre fıstığa boğarım bendeAyrıcalıklı mıyız fıstıklılar olarak?![]()
Hele senin fıstıkzade miydi neydi neydi o fıstıklar gözümüze gözümüze sokmuştunAyrıcalıklı mıyız fıstıklılar olarak?![]()
Sergen hala elenmemiş yazıyorKazen unuttu buranın yolunu![]()
Tabi sizler zenginsiniz en sevdiğimAyrıcalıklı mıyız fıstıklılar olarak?![]()
YazayımSergen hala elenmemiş yazıyor![]()
Az evvel yolculadım arkadaşlarımızı. Bu balıkçılık yapan arkadaşlarımız bizdeydi.Tabi sen ihale ile alıyorsun. Biz pazardan zor alıyoruz![]()
Yalnız o kırlangıç, bu kırlangıç değilEşime avcı arkadaşı kırlangıç ve tavşan getirmişti. Yemeye kıyamamıştım ben,![]()