• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Bu akşam Sergen gidiyor ifşa sayfasına göre. :kahve:
Hasan gitse üzülürdüm. Baştan beri Hasan ve Ereni ilk ikide görüyorum. Aslında Emre ve Hasanı görüyordum da Emre erken gitti.
Sergen baştan beri kendine güveni yoktu. Takım kurulunca kesin kaybederiz diyordu kendinden çok takımdakilerin performansına odaklanıyordu.Son günlerde bayağı iyi ama.

Hasan gitse üzülürdüm. Baştan beri Hasan ve Ereni ilk ikide görüyorum. Aslında Emre ve Hasanı görüyordum da Emre erken gitti.
Sergen baştan beri kendine güveni yoktu. Takım kurulunca kesin kaybederiz diyordu kendinden çok takımdakilerin performansına odaklanıyordu.Son günlerde bayağı iyi ama.
Son 4 gerçekten çok iyi🤔Yani bu haketmiyor şu olsa daha iyiydi diyeceğimiz kimse yok🤗
Emre ilk 5'te olmalıydı🤷🏻‍♀️

Bekledim bekledim. Burcu elenmeden Sergen ve Eren e oy vermiştim. Yaktın beni Sergen :skandal:

tahminim eren şampiyon olur. birilerinin üzerine basmadan yukarı çıktı diye düşünüyorum.
bana göre; ne tahsin ne hasan ne de sergen ve özellikle dilara benim için şampiyon adayı olamazlar. emreye yaptıkları mobing, o çocuğu yarışmadan soğutmaları, başarısını ve kendini ifade edemeyişini gördükçe ezmeleri kabul edilemezdi.
isterlerse dünyanın en iyi tabaklarını çıkarsınlar, yarışmanın kuralı bu desinler. cemre serhat barbaros biz bu güzel yarışmacıları da izledik.
o yüzden bu sene tek şampiyon adayım eren.
emreyle merti işaretlemiştim. mertin kazanamayacağını biliyordum ama yine de centilmenliği ağır basmıştı.

Back