Ya da dedikodu olmasın diye öyle yaptı.Demek ki dedikodular yalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da dedikodu olmasın diye öyle yaptı.Demek ki dedikodular yalan
Bizi kandırıyorlarkardeş gibi mi bakıyormuş yani.
kara sevda şarkısı çok manidardı oysa.
kameramanın çekim açısı bile anlatıyordu konuyu.
Boşver iki trakyalı yesin birbirini vıdı vıdı vıdıBizi kandırıyorlar
AynenBoşver iki trakyalı yesin birbirini vıdı vıdı vıdı
Tekrarına baktım yine geri sayımdan sonra tahtaya koydu.Ben sonunu izlemedim
Çekimde karışmış olabilirTekrarına baktım yine geri sayımdan sonra tahtaya koydu.
Yemek yaptığı yerde tahta görünmüyor.
Tabağı son dakikalarda süslerken metal tezgah üzerinde.
Ayy bilemedim elleri havadayken o tahtanın üstü boş.Çekimde karışmış olabilir
Evet haftaya baya heyecanlı olacak gibi görünüyor.Yeni bölümde kaşıklar havada uçuşuyor
Yarışma ne zaman bitecek, belli mi?Evet haftaya baya heyecanlı olacak gibi görünüyor.
Haftaya biter sanırım ama kaç gün daha sürer bilemiyorum.Yarışma ne zaman bitecek, belli mi?
Bu akşam da varmış masterchef.Yarışma ne zaman bitecek, belli mi?
Degerlendırmemelerı gerekiyordu, belkı de nasılsa elenecek dıye cok uzmek istemediler ben Hıc dıkkat etmemıstımAyy bilemedim elleri havadayken o tahtanın üstü boş.
Ellerini indirince getirip koyuyor.
Ben de öyle düşündüm.Degerlendırmemelerı gerekiyordu, belkı de nasılsa elenecek dıye cok uzmek istemediler ben Hıc dıkkat etmemıstım
Sergen o kabalıkla egretı duruyor deıl mı şampiyonluğa, diğer sampıyonları dusununceerenin ilk çıkmasına çok sevindim. umarım ardından da hasan çıkar ve son ikide beraber yarışırlar. dün ilk tatlı çıkınca hasan kesin alır demiştim ama çok heyecanlıydı. tatlıyı sunarken yorgun bakıyordu.
mesela serhat benim için ilk günden itibaren hep şefti, şampiyon olunca da çok yakıştırmıştım.
eren de öyle. sakalının görüntüsüne rağmen benim kafamda şef.
tahsin herşeye çok hızlı çözüm üretiyor ama erenin yanında zayıf kalıyor.
sergeni hiç oraya koyamadım.
Cidden cig cjg yenen bir yemekti dimi cahilligimr verin izlesem de jnanamadim yaAyy çiğ yiyorlar