Bu iş olmazAyni kulvarda bile degiller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iş olmazAyni kulvarda bile degiller
Aşkın gözü körSergen dayanamaz''Allah'ını seversen benle konuşma''der ama dilara vır vır vır
Fazlaca hemde iki trakya'lıAşkın gözü kör
Hasan geçti ya boşver diyorum ben de.Eren geçti ya yukarı boşver
Çok afedersiniz o öküz şarkı söylese ne olur, iyi dilarayı alsın, Baska kimsenin başını yakmasınBu haftada bayram var...
Bu arada dün akşam Sergen'in Kara Sevda şarkı sözlerini Dilara'ya bakarak mırıldandı dikkat ettiniz mi?
İnstagramda da Sergen in sevgilisi var diyorlar ama
Dilara 8 8 8 almayacağını göre bakalım üzülecek mi?Yalan :)))
Adam ne diyor Dilara 8 8 8 alsa, Tahsin 5 5 4 alsa Dilara gelir diyor.
Kartepe mi?Birde Bir bileklik var bileğinde onu gösterip, bilekliği sevip duruyor. Hayrola Sergen?
Başarılar Dilara dediğinde hop aslanım Kartepeli Tahsine başarı dilemiyor musun didim.
Kartepe mi?
Tahsin’in yukarı çıkmasını Eren de istemiyor gibi. Bu kadar çok mu korkuyorlar bu çocuktan?Dilara 8 8 8 almayacağını göre bakalım üzülecek mi?
Şu ana kadar hiç bir gidene üzüldüğümü görmedim.
2 adım ötemdeymiş. Bu demek oluyor ki, doğru kişiye oy vermişim.Tahsin buralı yani Kartepe'li, Karadeniz dediğine bakmayın.
Erenin dilara ile arası cok ıyydı yarısma boyunca, o yuzden oyle hıssetmıs olabilirsinTahsin’in yukarı çıkmasını Eren de istemiyor gibi. Bu kadar çok mu korkuyorlar bu çocuktan?
Ben de bileklik bir tek benim mi dikkatimi çekti diyorum.Birde Bir bileklik var bileğinde onu gösterip, bilekliği sevip duruyor. Hayrola Sergen?
Başarılar Dilara dediğinde hop aslanım Kartepeli Tahsine başarı dilemiyor musun didim.
Yarışmayı son zamanlarda denk geldiysem izledim. O yüzden anlık gördüğüme yorum yaptım.Erenin dilara ile arası cok ıyydı yarısma boyunca, o yuzden oyle hıssetmıs olabilirsin
Ben de bileklik bir tek benim mi dikkatimi çekti diyorum.
2 adım ötemdeymiş. Bu demek oluyor ki, doğru kişiye oy vermişim.
Tahsin'in de moralini düşürürler hep bir ağızdan Dilara deyince yukarıdakiler.Tahsin’in yukarı çıkmasını Eren de istemiyor gibi. Bu kadar çok mu korkuyorlar bu çocuktan?
Küçük evim restoran mı?Sizin orada "küçük ev" favorimdir, bizim balık ekibi ile geldik 2-3 kez