Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahsin giyecek ceketi bu akşam.
Az öncede başarılar dilara dedi dilarada güldüBu haftada bayram var...
Bu arada dün akşam Sergen'in Kara Sevda şarkı sözlerini Dilara'ya bakarak mırıldandı dikkat ettiniz mi?
Az öncede başarılar dilara dedi dilarada güldü
Ayıp etti ama başarı dilemeliydi yakışmadı ki o bileklik daha önce yoktu sanki, yukarı çıktığından beri dikkatimi cektiBirde Bir bileklik var bileğinde onu gösterip, bilekliği sevip duruyor. Hayrola Sergen?
Başarılar Dilara dediğinde hop aslanım Kartepeli Tahsine başarı dilemiyor musun didim.
Dilara'ya şans dilerken tahsin'i es geçti sanki ya da ben duyamadımBu haftada bayram var...
Bu arada dün akşam Sergen'in Kara Sevda şarkı sözlerini Dilara'ya bakarak mırıldandı dikkat ettiniz mi?
Demek ki dedikodular gerçektiBirde Bir bileklik var bileğinde onu gösterip, bilekliği sevip duruyor. Hayrola Sergen?
Başarılar Dilara dediğinde hop aslanım Kartepeli Tahsine başarı dilemiyor musun didim.
Yok dilemediDilara'ya şans dilerken tahsin'i es geçti sanki ya da ben duyamadım
Eren geçti ya yukarı boşverSomer Şef Tahsinin tabağını beğendi 7 verdi, Dilara nın yemeğini beğenmedi 5 puan
İyi ve kötü arasında 2 puan mı fark olur
Çok zevksizmiş SergenDemek ki dedikodular gerçekti
Kesinlikle nevoşumÇok zevksizmiş Sergen
Oysa hiç uyumlu değiller
Çok ayıp be neyini gördün tahsin'ninYok dilemedi
Sergen dilara'nın dırdırını kaldıramazÇok zevksizmiş Sergen
Oysa hiç uyumlu değiller
Eee dilara var çünkü, hemen tahsin harcandı gibi olduÇok ayıp be neyini gördün tahsin'nin
Birinin sakin olması lazım ikiside çok konuşuyorSergen dilara'nın dırdırını kaldıramaz
Ayni kulvarda bile degillerBirinin sakin olması lazım ikiside çok konuşuyor
Doğru aşağıda burcu olsaydı anlardım da tahsin'in neyini gördün be adamEee dilara var çünkü, hemen tahsin harcandı gibi oldu
Sergen dayanamaz''Allah'ını seversen benle konuşma''der ama dilara vır vır vırBirinin sakin olması lazım ikiside çok konuşuyor