• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Aynen emreden sonra tadı kalmadı, ozellıkle de son haftalarda birilerini getirip durdular ilgi ceksın diye, acikcasi pek ilgimi cekmedı 🤷‍♀️

Hoş bulduk 🥰🌸
Prensesler iyi çok şükür artık kıpırdamaları hissediyorum, bambaska bır duyguymuş, sürekli konusuyoruz❤️
Yaaa okumadigim sayfalari okuyordum begen e begene ama yazmadan edemeyecegim kimisi emzirmeyi vs ozler ama ben en cok kizimin karnimda hareket etmesini ozluyorum 😍 tadini cikarrr canim , hosgeldin bu arada

Yaaa okumadigim sayfalari okuyordum begen e begene ama yazmadan edemeyecegim kimisi emzirmeyi vs ozler ama ben en cok kizimin karnimda hareket etmesini ozluyorum 😍 tadini cikarrr canim , hosgeldin bu arada
Hosbuldum canım🌸
Deil mi ya, onların orada oldugunu bilmek hissetmek cok Baska🥰 rabbim saglıcakla kucagıma almayı da nasıp eder ınsallah

Hosbuldum canım🌸
Deil mi ya, onların orada oldugunu bilmek hissetmek cok Baska🥰 rabbim saglıcakla kucagıma almayı da nasıp eder ınsallah
Amiin insallah saglikla ve kolay bir dogumla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Kesinlikle dunyadaki en guzel hislerden 😍😍

Back