- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.525
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn ınsallah erken dogum rıskın var dedı, bıraz korktum, sureklı yatıyorum evdeMaşaallah canımSağlıkla gelsinler inşaallah
Bol bol dinlen canımAllah'a emanet olunAminn ınsallah erken dogum rıskın var dedı, bıraz korktum, sureklı yatıyorum evde
Çok tesekkür ederizBol bol dinlen canımAllah'a emanet olun
Yaaa okumadigim sayfalari okuyordum begen e begene ama yazmadan edemeyecegim kimisi emzirmeyi vs ozler ama ben en cok kizimin karnimda hareket etmesini ozluyorum tadini cikarrr canim , hosgeldin bu aradaAynen emreden sonra tadı kalmadı, ozellıkle de son haftalarda birilerini getirip durdular ilgi ceksın diye, acikcasi pek ilgimi cekmedı
Hoş bulduk
Prensesler iyi çok şükür artık kıpırdamaları hissediyorum, bambaska bır duyguymuş, sürekli konusuyoruz
Hosbuldum canımYaaa okumadigim sayfalari okuyordum begen e begene ama yazmadan edemeyecegim kimisi emzirmeyi vs ozler ama ben en cok kizimin karnimda hareket etmesini ozluyorum tadini cikarrr canim , hosgeldin bu arada
Amiin insallah saglikla ve kolay bir dogumla kucagina almayi nasip etsin RabbimHosbuldum canım
Deil mi ya, onların orada oldugunu bilmek hissetmek cok Baska rabbim saglıcakla kucagıma almayı da nasıp eder ınsallah
Hoşgeldin prenseslerin annesiBiraz mola verdik prenseslerimle ıyıyız cok sukur biz de hatta masterchef izlerken dedım sımdı ne muhabbetler donuyordur sitede
Aminn canımAmiin insallah saglikla ve kolay bir dogumla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Kesinlikle dunyadaki en guzel hislerden
Hoş buldum canımHoşgeldin prenseslerin annesi
Tahsin olsun isterim ama bence dilara giyecek.Bu akşam ceketi kim giyer
Eren biraz korkuttu ama sonunda olduTahsin olsun isterim ama bence dilara giyecek.
Eren yukarı çıktı ya derin bir "oh" çektim
Deynepnaz acil gel
Benım ıkı aday da yukarıda kım cıkarsa cıksın dıcem de eren sankı bıraz zorlandı gibiTahsin olsun isterim ama bence dilara giyecek.
Eren yukarı çıktı ya derin bir "oh" çektim
Tahsin giyecek ceketi bu akşam.Deynepnaz acil gel
Hoş buldumSohrab hoşgeldin canım
İnşallah. Ama bu saatten sonra her gidene de içim cız edecekTahsin giyecek ceketi bu akşam.
Valla ne yalan soyleyım, dilara ve sergene Hıc İcim cız etmezİnşallah. Ama bu saatten sonra her gidene de içim cız edecek