• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Bir Dilara mı? Burcu mu? Yeteneğe bakarsak kesinlikle Dilara elenmeliydi ama her zaman yetenek yetmiyor işte...

Burcu sürekli özlü söz üretip konuşmaktan bence asla odaklanmadı bu işe
Derdi hep konuşmak oldu
Ben zaten bu kalan 5 kişiyle yetenek anlamında başa çıkamayacağını düşünüyordum
Tamam en sonda kaşık attırdı ama diğerleri yaratıcılıkta ondan çok çok daha iyi genel anlamda

bence burcu dilaradan önce gitmemeliydi ama öfkesine yenildi, işine odaklanamadı. çenesini hiç tutamadı, konuştukça enerjisini tüketti.
en çok mücadele edendi. gerçekten de son dakikaya kadar savaşıp pes etmemesi, saygıya değerdi.
üzüldüm, onun kadar çok potaya giren yoktu. bir yerde tükeneceği belliydi. keşke ilk dördün içinde olan kadın yarışmacı burcu olsaydı.
hak ediyordu.

Sizce kim alamayacak, ben Dilara diyorum ama bir kadın olsun diye kesin önlüğü verirler :işsiz: Burcu ondan daha çok hakediyordu aslında ama, potaya düştü işte
Tahsin alamayacak kesin. En azından ilk tabakta en düşük puanları alacak.Sanki ilk alan Eren olacak gibi.
Finalde bir kadın olsuna önem vereceklerini sanmıyorum. Geçen sene mesela öyle olmadı

Tahsin alamayacak kesin. En azından ilk tabakta en düşük puanları alacak.Sanki ilk alan Eren olacak gibi.
Finalde bir kadın olsuna önem vereceklerini sanmıyorum. Geçen sene mesela öyle olmadı
Önem vermesinler zaten, çirkef Dilara'nın asla finale kalmasını istemem.. Reytingi yukseltiyor diye cok torpil gectiler hanımefendiye. Eren hasan dururken dilara finalist olursa seneye asla ama asla izlemem masterchefi

Çok fena ters köşe olduk, ereni yerden yere vurdular. İnşallah toparlar

Önem vermesinler zaten, çirkef Dilara'nın asla finale kalmasını istemem.. Reytingi yukseltiyor diye cok torpil gectiler hanımefendiye. Eren hasan dururken dilara finalist
olursa seneye asla ama asla izlemem masterchefi
Dilara beni çok rahatsız etmiyor yaa.Finale kalacağını da sanmıyorum. Burcu daha rahatsız ediyordu beni.Yaptığı işler adına Burcu daha başarılıydı ama o şişme ego baymıştı beni.Dilara'ya sataştığı hafta ise resmen midemi bulandırdı..
Hasan ve Eren kesin finalde bence...
Çok fena ters köşe olduk, ereni yerden yere vurdular. İnşallah toparlar
Aynen öyle oldu.🙈En düşük puan alır dediğim Tahsin birinci çıktı yaaa 😁Ve et konusunda en iyilerden Eren en düşük puanı aldı. Tam ters köşe 🙊😁

Dilara beni çok rahatsız etmiyor yaa.Finale kalacağını da sanmıyorum. Burcu daha rahatsız ediyordu beni.Yaptığı işler adına Burcu daha başarılıydı ama o şişme ego baymıştı beni.Dilara'ya sataştığı hafta ise resmen midemi bulandırdı..
Hasan ve Eren kesin finalde bence...

Aynen öyle oldu.🙈En düşük puan alır dediğim Tahsin birinci çıktı yaaa 😁Ve et konusunda en iyilerden Eren en düşük puanı aldı. Tam ters köşe 🙊😁
Burcuyu ilk haftadan beri, dilarayı da emreye parmak salladıgından berı sevmiyorum, ikisi de hanımefendi olmayı beceremedi.. 1 hafta daha dursun bakalım, ınsallah bu gordugumuz son hafta olur 😅

Biraz mola verdik prenseslerimle 🥰 ıyıyız cok sukur biz de 🙏🏻 hatta masterchef izlerken dedım sımdı ne muhabbetler donuyordur sitede 😅
Performans düşük bu ara. Emre’den sonra işler pek yolunda gitmedi. Çoğunluk bıraktı izlemeyi. Ben de öyle sayılır canım sıkıldığı an kapatıyorum

Performans düşük bu ara. Emre’den sonra işler pek yolunda gitmedi. Çoğunluk bıraktı izlemeyi. Ben de öyle sayılır canım sıkıldığı an kapatıyorum
Aynen emreden sonra tadı kalmadı, ozellıkle de son haftalarda birilerini getirip durdular ilgi ceksın diye, acikcasi pek ilgimi cekmedı 🤷‍♀️
Hoş geldin prenseslerimiz nasıl🥰😍
Hoş bulduk 🥰🌸
Prensesler iyi çok şükür artık kıpırdamaları hissediyorum, bambaska bır duyguymuş, sürekli konusuyoruz❤️

Aynen emreden sonra tadı kalmadı, ozellıkle de son haftalarda birilerini getirip durdular ilgi ceksın diye, acikcasi pek ilgimi cekmedı 🤷‍♀️

Hoş bulduk 🥰🌸
Prensesler iyi çok şükür artık kıpırdamaları hissediyorum, bambaska bır duyguymuş, sürekli konusuyoruz❤️
Maşaallah canım😍Sağlıkla gelsinler inşaallah😍

Back