Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyen belli oluyor biraz dış görünüşten de.evet siz söyleyince sefanuru hatırladım. ama dilara bilerek yapmıştı. hatta sergen yeme dedi. çünkü şefler puanlama bitmeden yenmesine kızıyordu. puanlamadan sonra tabak sizin demişlerdi.
yemesinden ziyade, yemekle içiçesin zaten. ekran önünde böyle yapıyorsan, kimbilir nasılsın. o ağza o kadar büyük parçalar doldurmak bana çok kötü geliyor. annesi de dedi zaten hep böyle, hiç dayanamaz yemeğe diye.
Pınar altuğ botoksun gözünü çıkarmış, ne kadar kötü görünüyor, hayret verici. Kendini güzel de sanıyordur şimdi buBiraz sonra da Pınar Altuğ, Zuhal Topal birkaç kişi konuk vardı, Onlarla yemek yapacaklar. Pınar Altuğ seneler önce yemek programı vardı hatırladığım.
Çirkin de sayılmaz sanki.Pınar altuğ botoksun gözünü çıkarmış, ne kadar kötü görünüyor, hayret verici. Kendini güzel de sanıyordur şimdi bu
İnşallah pazar akşamı Burcu elenecek mesajı yazarımPota fena hasan tahsin burcu. Pazar akşamı gergin geçecek
Eski haliyle kıyaslayınca çok korkunç geldi banaÇirkin de sayılmaz sanki.
Bana burcu kalacak gibi geliyor. Göreceğiz bakalım. Merakla bekliyorum şimdidenİnşallah pazar akşamı Burcu elenecek mesajı yazarım
Hasan ve Tahsin giderse üzücü olur
14 Ocak diye biliyorumselam kızlar final hangi gün b iliyor musunuz
teşekkürler14 Ocak diye biliyorum
Ne evlenme hem de. Ne olaylar oldu eski eşiyleMustafa Çeçeli tekrar evlenmiş ya bilmiyordum
Pınar Altuğ da aralarını bozzmaya çalışıyo sürekli
öyle miiii hemen bakayımNe evlenme hem de. Ne olaylar oldu eski eşiyle
Kadın kendine bakıyo bakımlı benceÇirkin de sayılmaz sanki.
Mustafa ceceli'nin eski eşi ile intizarNe evlenme hem de. Ne olaylar oldu eski eşiyle
Karışık karışık işler. Eve kamera koymaları falan filan.Mustafa ceceli'nin eski eşi ile intizar
Kendi de pek masum gelmedi banaöyle miiii hemen bakayım
not: baktım hımm inşallah yeni evliliği mutluluk getirir diyelim