• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Mert ve Dilara gitsin de Ondan önce, ben ilk 5 te görüyorum Onu çok sevmesem de:deli:
Her şeyi biliyorum diye diye bizi de inandırdı çok becerikli olduğuna🤣

dilara bence burcudan çoook daha iyi
burcu çok spesifik temalarda çalışıyor
herşeyi uzakdoğu kafasında yapıyor
dilara da çeşitlilik var

eren yada sergen olsun isterim
burcu çenesiyle kendini iyi gösteriyor
çeşitliliği az
asya mutfağı kafasıyla çok gitmez
Sergenin repertuarı diğerleri kadar dolu gelmiyor bana, oradan kaybedecek. Dilara dubaide çalışmış orada kim bilir ne mutfaklar gördü nelerin tadına baktı, bu büyük avantaj, eren ve burcunun da listesi kabarık. Kıyamet bu üçü arasında kopacak gibi geliyor bana

Sergenin repertuarı diğerleri kadar dolu gelmiyor bana, oradan kaybedecek. Dilara dubaide çalışmış orada kim bilir ne mutfaklar gördü nelerin tadına baktı, bu büyük avantaj, eren ve burcunun da listesi kabarık. Kıyamet bu üçü arasında kopacak gibi geliyor bana

sergen kendini çok pazarlamayı da bilmiyor
evet baba işinde kalmış, odağı kendisini babasına ispatlamak olmuş o açıdan eksileri var
ama eğitim anlamında çok da aşağı kalır yanı yok
hatta mehmet şef bile kızmıştı onca eğitimini, ödülünü anlatmıyorsun, kendini tanıtmayı öğren diye

sergen kendini çok pazarlamayı da bilmiyor
evet baba işinde kalmış, odağı kendisini babasına ispatlamak olmuş o açıdan eksileri var
ama eğitim anlamında çok da aşağı kalır yanı yok
hatta mehmet şef bile kızmıştı onca eğitimini, ödülünü anlatmıyorsun, kendini tanıtmayı öğren diye
Ben oraları kaçırmışım

Sinoplu mu Samsunlu mu demislerdi. Simdi Tokat mi oldu hangisi dogru :KK70:
Ben de hic Canakkaleli tipi yok diyodum 😂
Kırıkkale de doğmuş ama aslen Tokatlıymış. Yarışmaya Gökçeadadan katılıyor. Babasının işi nedeniyle çok şehir değiştirmiş. :sus:
O değilde 1989 doğumluymuş, 32 yaşında yani,şaşırdım daha fazla sanıyordumo_O

Kırıkkale de doğmuş ama aslen Tokatlıymış. Yarışmaya Gökçeadadan katılıyor. Babasının işi nedeniyle çok şehir değiştirmiş. :sus:
O değilde 1989 doğumluymuş, 32 yaşında yani,şaşırdım daha fazla sanıyordumo_O
Anam ben de 89luyum. Ben 40li yaslarda diye dusunmustum 🤭

Burcu kac yasinda?
Onceki senelerde isimlerin yaninda yas ve meslek yazardi. Neden kaldirdilarsa...

Back