Çok kaşınmaBenden duymuş olmayın ama Safanur un isminin yanına elendi yazısını bile daha yeni yazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kaşınmaBenden duymuş olmayın ama Safanur un isminin yanına elendi yazısını bile daha yeni yazdı
Benden duymuş olmayın ama Safanur un isminin yanına elendi yazısını bile daha yeni yazdı
Ben de uyuzum. Kadroya girmeden önce daha iyi görünüyordu. Biraz da dedikodu var galiba OndaUyuzum ondan yazdım. Yahu adamda bir havalar her boku ben biliyorum tavırları ve kişisel fikrim Mert bir tık iyi ondan.
Ben de uyuzum. Kadroya girmeden önce daha iyi görünüyordu. Biraz da dedikodu var galiba Onda
Mert de fazla birşey bilmiyor,Araza bakarak kötünün iyisi O da.
Tövbe dedikçe Cennet Mahallesinde Pembe demiş gibi okuyorum tövbe kelimesiniTövbe o geçen haftaydı
Oğlan mı?Evet yarışmacı olarak duruşunu bende beğenmiyorum ve evet Mert kötünün iyisi.
Eren gerçekten çok beyefendi, becerikli düzgün bir oğlan.
Akşam yemeğinde yürek mi pişirdinTövbe dedikçe Cennet Mahallesinde Pembe demiş gibi okuyorum tövbe kelimesini
Daha geçen gün baktım ama görmezlikten geldim
Artık ÖylesineAraza kim oy vermiş diye baktım, tanıdığım tek Aktif Lora var.Ne için oy verdin, öylesine mi yoksa
Benden duymuş olma ama elenecek bu gece
Yok, tavuk soteAkşam yemeğinde yürek mi pişirdin
Sebze ne zaman pişecek
Konu açmadınYok, tavuk sote
2 kere yaptım ya sebze
Üzülmedin yaniArtık Öylesine
Baktım katılım var bayağı, bana gerek yokKonu açmadın
Hiç umrum degilÜzülmedin yani
Ama ben 20 olmasını istiyordumBaktım katılım var bayağı, bana gerek yok
Bak çok kurcalama, gaza geliyorum sonra
Olur inşallahAma ben 20 olmasını istiyordum
Bence o son üçte en kötü ihtimalle son dörtte olacakburcu ne zaman gidicek ?