Yaa evet öyleymişMasterChef'te yaşanan bu durumun ardından alınan bilgilere göre Danilo Şef'e gelen haber annesinin rahatsızlandığı yönündeydi. Danilo Şef'in annesinin ani bilinç kaybı yaşamasından dolayı çevresindekilerin panik olduğu ve şefe durumu hemen bildirdikleri gelen ilk bilgiler arasında. Yaşanan bu durumun ardından edinilen bilgilere göre Danilo Şef'in annesinin durumu şu anda iyi.
Dün akşam danilo şef yayını yarıda bırakmıştı sebebi buymuş.
Özgüven patlaması yaşıyorSal bi Burcu, yemekler bitti hala zır zır, servis yapmasa ölür hastalığına yakalanmış
Bak hala aynı mevzuÖzgüven patlaması yaşıyor
Gerçekten aşırı itici ve ukala, Emre gibi efendi çocuğu çıldırtttı resmen.SEfanur çok iticisin
Aynen ilk gün burcu degıstı sankı dedım de can çıkar huy cıkmaz demısler.. Aynı gıcıklıkta devam.. Potaya gitme korkusu da var tabi sımdıBak hala aynı mevzu
şurdan gitsin ya, hiçbir yemeği almadı. Boş.Safanur yuzunden potaya girecekler yine
O kesin.Lütfen sEfanur'u yollayın potaya...
Emre'nin taklidi nasıldı, ben yapıyorım Ben yapıyorum diye.. Cocuk haklı işte.. Sadece kazandığı bi tabak var, onda da ana kadroya gırdışurdan gitsin ya, hiçbir yemeği almadı. Boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?