• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Herkes onu kıskanıyo herkes ondan bişeyler öğreniyo kimse onu çekemiyo çok biliyo ya kendisi havalarında 🙄 artık kimse burcu'ya tahammül edemiyo gitse iyi olur

dün akşamdı sanırım tahsin bir şeye güldü hemen "bana gülme" dedi.
aslında kendini çok ciddi rezil ediyor ama farkında değil.
acilen terapi alması lazım. sağlıksız bir yapı.

Hele dün akşam dilara tabağını düşürünce dilara'ya destek vermesi ''hadi dilara vazgeçme bırakma tabiki''demesi 😅dilara tabağını kasıtlı mı düşürdü acaba onu merak ettim🤔
Dilaranın yapacağı son şeydir tabağını kasıtlı düşürmek bence. Yüz ifadesi berbattı

Hele dün akşam dilara tabağını düşürünce dilara'ya destek vermesi ''hadi dilara vazgeçme bırakma tabiki''demesi 😅dilara tabağını kasıtlı mı düşürdü acaba onu merak ettim🤔
Yarısına kadar izlemiştim ben. Sen deyince baktım. Kasıtlı gibi gelmedi bana. Gerçi tabağını düşürse de potaya yazmamış lar adını.
Tabak düşürme deyince Barbaros geldi aklıma geçen dönemden. Sen de o yüzden şüpheye düştün herhalde. 🤣

Dilaranın yapacağı son şeydir tabağını kasıtlı düşürmek bence. Yüz ifadesi berbattı
Bilemiyorum sanki düşürmeden önce çok konuştular elinizdeki ürünlere dikkat edin şöyle ürün böyle ürün dilara'nın da acele edip umursamadan fırından hemen çıkarması kafamda soru işareti bıraktı ya da bana öyle geldi geçen sene barboros bilerek düşürmüştü mesela

Yarısına kadar izlemiştim ben. Sen deyince baktım. Kasıtlı gibi gelmedi bana. Gerçi tabağını düşürse de potaya yazmamış lar adını.
Tabak düşürme deyince Barbaros geldi aklıma geçen dönemden. Sen de o yüzden şüpheye düştün herhalde. 🤣
Aynı anda yazmışız barbaros'u😅😅

Barbarosun bilerek yaptığı çok belliydi ya, geçmişte de konuşmaları vardı bu konuyla ilgili, kötü tabak çıkarırsam şeflerin önüne koymam diye

Back