- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
Herkes onu kıskanıyo herkes ondan bişeyler öğreniyo kimse onu çekemiyo çok biliyo ya kendisi havalarındaartık kimse burcu'ya tahammül edemiyo gitse iyi olur
Aynen aynendün akşamdı sanırım tahsin bir şeye güldü hemen "bana gülme" dedi.
aslında kendini çok ciddi rezil ediyor ama farkında değil.
acilen terapi alması lazım. sağlıksız bir yapı.
Hele dün akşam dilara tabağını düşürünce dilara'ya destek vermesi ''hadi dilara vazgeçme bırakma tabiki''demesiBurcuya bir yerlerden gaz verilmiş gibiydi kaç gündür, kaptan da olunca havaya girdi.
Dilaranın yapacağı son şeydir tabağını kasıtlı düşürmek bence. Yüz ifadesi berbattıHele dün akşam dilara tabağını düşürünce dilara'ya destek vermesi ''hadi dilara vazgeçme bırakma tabiki''demesidilara tabağını kasıtlı mı düşürdü acaba onu merak ettim
Yarısına kadar izlemiştim ben. Sen deyince baktım. Kasıtlı gibi gelmedi bana. Gerçi tabağını düşürse de potaya yazmamış lar adını.Hele dün akşam dilara tabağını düşürünce dilara'ya destek vermesi ''hadi dilara vazgeçme bırakma tabiki''demesidilara tabağını kasıtlı mı düşürdü acaba onu merak ettim
Bilemiyorum sanki düşürmeden önce çok konuştular elinizdeki ürünlere dikkat edin şöyle ürün böyle ürün dilara'nın da acele edip umursamadan fırından hemen çıkarması kafamda soru işareti bıraktı ya da bana öyle geldi geçen sene barboros bilerek düşürmüştü meselaDilaranın yapacağı son şeydir tabağını kasıtlı düşürmek bence. Yüz ifadesi berbattı
Aynı anda yazmışız barbaros'uYarısına kadar izlemiştim ben. Sen deyince baktım. Kasıtlı gibi gelmedi bana. Gerçi tabağını düşürse de potaya yazmamış lar adını.
Tabak düşürme deyince Barbaros geldi aklıma geçen dönemden. Sen de o yüzden şüpheye düştün herhalde.
Barbarosun bilerek yaptığı çok belliydi ya, geçmişte de konuşmaları vardı bu konuyla ilgili, kötü tabak çıkarırsam şeflerin önüne koymam diyeYarısına kadar izlemiştim ben. Sen deyince baktım. Kasıtlı gibi gelmedi bana. Gerçi tabağını düşürse de potaya yazmamış lar adını.
Tabak düşürme deyince Barbaros geldi aklıma geçen dönemden. Sen de o yüzden şüpheye düştün herhalde.
Uzman isimler derken ben mi yani, ben değilsem söylemeyeyimUzman isimlere soruyoruz yine soralımbu hafta kim gidiyo
Tabiki sen kuzum önce sen sonra kazenUzman isimler derken ben mi yani, ben değilsem söylemeyeyim
Söyle kimUzman isimler derken ben mi yani, ben değilsem söylemeyeyim
Niyeyse bana da mert gibi geliyo ama araz gitsinEren değildir diye düşünüyorum
Tabiki sen kuzum önce sen sonra kazen
ArazSöyle kim
Dilara ya da Burcu inşaallahBüyük ses getirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?