• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Kraliçe'yi izleyen yok galiba🤓
Başını kaçırdım ama izliyorum. Çok ilginç bir bölüm oluyor.
Ay ne diyeceksiniz diye bakmaya geldim o ne hal oyle yemek yapacak kralicemiz ya
Ama dun aksam dilaraya nasilda bosaltti icini
Elbiseye bayıldım ben ama mutfak için gereksiz bir süslülük var burcuda

burcuya artık çok üzülüyorum çünkü çok hastalıklı bir psikolojisi var
o kadar ilgi açı ki herkes kendisini kıskanıyor, taklit ediyor; herkes ona takmış gibi bir dünya kurmuş. içindeki boşluğu dolduruyor.
gerçekten allah şifasını versin.
öte yandan bu akşam dilara en baba cevabı verdi ona, hem de benim cümlelerimi kullanıyor, yazık diye söylenirken burcu.
bu acıyla ömür boyu rahat etmez.

burcuya artık çok üzülüyorum çünkü çok hastalıklı bir psikolojisi var
o kadar ilgi açı ki herkes kendisini kıskanıyor, taklit ediyor; herkes ona takmış gibi bir dünya kurmuş. içindeki boşluğu dolduruyor.
gerçekten allah şifasını versin.
öte yandan bu akşam dilara en baba cevabı verdi ona, hem de benim cümlelerimi kullanıyor, yazık diye söylenirken burcu.
bu acıyla ömür boyu rahat etmez.
Burcu yarışma başında gerçekten hırçın yaramaz çok bilmiş bir yarışmacıydı hele çok bilmişliği bıktırdı milleti sonra sanki bi uysal kedi gibi oluyo sakinleşmeye başladı derken yine başa döndü

Burcu yarışma başında gerçekten hırçın yaramaz çok bilmiş bir yarışmacıydı hele çok bilmişliği bıktırdı milleti sonra sanki bi uysal kedi gibi oluyo sakinleşmeye başladı derken yine başa döndü

kaptanlığı aldı ya o yüzden. alamadığı için sessizdi.
elinde güç olunca saldırganlaşanlardan. negatif kullanıyor bunu hep.
bu akşam inşallah mert dokunulmazlık alır

Burcunun ayarı fena kaçtı, süreğen söyleniyor. Dırdırcı teyze oldu resmen
Şaka maka bunun yüzünden izlemeyi bırakıcam nerdeyse, cidden çekilmiyor. Tutturmuş bi kitap da kitap. Ne konusuyorsun allasen ergen.

Back