• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Eşim az önce dürbünle bakılsa görünür diyor. :KK70:
Memlekete gitmediler ama Düzceye gitmeleri de hoşuma gitti. Şu anda yarıştılar yeri, şelaleleri, turistik yerleri hep gezdim, hoşuma gidiyor izlemek 😍
Bizde Dededüzü’nü görür müyüz diye dürbünle baktık :KK70:
Ama, Güzeldere şelalesini göstermediler 🤔

Doğru, o inmenin birde çıkması var :KK70:
Ama şu anda izlediğimiz çekim alanından daha güzel orası :63:
Çekim yapılan yer Samandere Şelalesinin karşısı. Yerin içi güzel ama çevre olarak çektikleri yerin fazla güzelliği yoko ortamı etrafı çekseler daha güzel. Daha güzel çekim yapılacak mekanlar vardı aslında.

Burcuya ilkin ayar oluyordum çok bilmiş çok kibirliydi. Sonra bir duruldu favorim oldu resmen. Ama son zamanlarda yine ilk haline döndü. Diyorum ki halkın desteği için resmen oynamış 😱 çok kandırılmış hissediyorum.

ben üzülüyorum ve acıyorum ona çünkü bence ciddi psikolojik sorunları var.
ilgi delisi, ukala, egosu çok fazla ve aşırı konuşuyor.
herkesin kendisini taklit ettiğini falan düşünüyor. insanları delirtip laf duyunca ilkokul bebesi gibi şeflere şikayet ediyor.
zerrece zeki değil sadece bıktıracak kadar çok konuştuğu için insan ambale oluyor.

Burcu''ben kitap okuyarak gelmedim yaşayarak geldim''🥴aşırı egolu yahu 😒

ya madem oradaki herkesin yanlışını düzeltebilecek kapasitede o zaman neden orada ? kaç tane dünya çapında şef masterchef vesilesi ile gelmiş bir yerlere :)
o kadar iyi olsa zaten şimdi çok iyi bir yerde olurdu.

ya madem oradaki herkesin yanlışını düzeltebilecek kapasitede o zaman neden orada ? kaç tane dünya çapında şef masterchef vesilesi ile gelmiş bir yerlere :)
o kadar iyi olsa zaten şimdi çok iyi bir yerde olurdu.
Herkes onu kıskanıyo herkes ondan bişeyler öğreniyo kimse onu çekemiyo çok biliyo ya kendisi havalarında 🙄 artık kimse burcu'ya tahammül edemiyo gitse iyi olur

Back