Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mert iyi dedi keşke anlayabilse... Hemen yükseliyor.Çok azıttı burcu, bu hafta elenirse hiç üzülmeyeceğim
Eşim az önce dürbünle bakılsa görünür diyor.deynepnaz , sizin fındıklık görünüyor mu oralarda?
Beyne biraz oksijen gitmiştirAçık hava Burcuya da iyi gelmiş, uslu duruyor
Bizde Dededüzü’nü görür müyüz diye dürbünle baktıkEşim az önce dürbünle bakılsa görünür diyor.
Memlekete gitmediler ama Düzceye gitmeleri de hoşuma gitti. Şu anda yarıştılar yeri, şelaleleri, turistik yerleri hep gezdim, hoşuma gidiyor izlemek
O kadar merdiven inmeyi gözleri yememiştirBizde Dededüzü’nü görür müyüz diye dürbünle baktık
Ama, Güzeldere şelalesini göstermediler
Doğru, o inmenin birde çıkması varO kadar merdiven inmeyi gözleri yememiştir
Çekim yapılan yer Samandere Şelalesinin karşısı. Yerin içi güzel ama çevre olarak çektikleri yerin fazla güzelliği yoko ortamı etrafı çekseler daha güzel. Daha güzel çekim yapılacak mekanlar vardı aslında.Doğru, o inmenin birde çıkması var
Ama şu anda izlediğimiz çekim alanından daha güzel orası
Şaka maka bunun yüzünden izlemeyi bırakıcam nerdeyse, cidden çekilmiyor. Tutturmuş bi kitap da kitap. Ne konusuyorsun allasen ergen.
Burcuya ilkin ayar oluyordum çok bilmiş çok kibirliydi. Sonra bir duruldu favorim oldu resmen. Ama son zamanlarda yine ilk haline döndü. Diyorum ki halkın desteği için resmen oynamış çok kandırılmış hissediyorum.
Burcu''ben kitap okuyarak gelmedim yaşayarak geldim''aşırı egolu yahune kitabı ?
ben burcu yüzünden izlemeyi bıraktım.
gerçekten ergenler gibi ego savaşları var.
Burcu''ben kitap okuyarak gelmedim yaşayarak geldim''aşırı egolu yahu
Herkes onu kıskanıyo herkes ondan bişeyler öğreniyo kimse onu çekemiyo çok biliyo ya kendisi havalarında artık kimse burcu'ya tahammül edemiyo gitse iyi olurya madem oradaki herkesin yanlışını düzeltebilecek kapasitede o zaman neden orada ? kaç tane dünya çapında şef masterchef vesilesi ile gelmiş bir yerlere :)
o kadar iyi olsa zaten şimdi çok iyi bir yerde olurdu.