Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu söyledikleri doğru mu?Burcu dilara ya iyi saydırıyo
Ben ekranda görmedim ama kamera arkası olabilir şimdi çekirdeği alıp çitleme vaktiBu söyledikleri doğru mu?
Kıyamet kopuyor, kadınlar susturulamıyorEşim diyor ki 2 kadın var iyi geçinemiyor erkeklerde çıt yok
Hı hıYılan mı dedi la Dilaraya
Ne hikmetse kamera arkası hep Burcuya denk geliyorBen ekranda görmedim ama kamera arkası olabilir şimdi çekirdeği alıp çitleme vakti
Valla bilerekte (reyting için )yapıyo olabilirlerNe hikmetse kamera arkası hep Burcuya denk geliyor
Elin adamının karşındaki sivilceyi niye sıkıyorsun Git Herifin in sivilcesi i sıkŞu Sergen’in kaşındaki sivilceyi sıkmak istiyorum
Yılan yalancı psikopat dediYılan mı dedi la Dilaraya
Gözüm takılıyor, sinir oldumElin adamının karşındaki sivilceyi niye sıkıyorsun Git Herifin in sivilcesi i sık
Dilara burcu'ya psikopat demişti düzeltme yapayım burcu da şeflere söylüyo ilkokul çocuğu gibi ''şefim dilara bana psikopat dedi'' diye şikayette bulunuyorduYılan mı dedi la Dilaraya
Yalancı, psikopat dedi diye şikayet etti. Onlar da aynı okulda öğretmen gibi susturdu, izledim orayıDilara burcu'ya psikopat demişti düzeltme yapayım burcu da şeflere söylüyo ilkokul çocuğu gibi ''şefim dilara bana psikopat dedi'' diye şikayette bulunuyordu
Aman ne kraliçeKraliçe'yi izleyen yok galiba