Ay ne diyeceksiniz diye bakmaya geldim o ne hal oyle yemek yapacak kralicemiz yaKraliçe'yi izleyen yok galiba
Herşeyi bilen kraliçeAman ne kraliçe
Başını kaçırdım ama izliyorum. Çok ilginç bir bölüm oluyor.Kraliçe'yi izleyen yok galiba
Elbiseye bayıldım ben ama mutfak için gereksiz bir süslülük var burcudaAy ne diyeceksiniz diye bakmaya geldim o ne hal oyle yemek yapacak kralicemiz ya
Ama dun aksam dilaraya nasilda bosaltti icini
Özenmiş bezenmiş kraliçe olcak ablamız bakalım kim kazanacakAy ne diyeceksiniz diye bakmaya geldim o ne hal oyle yemek yapacak kralicemiz ya
Ama dun aksam dilaraya nasilda bosaltti icini
Altındaki ayakkabılarıBaşını kaçırdım ama izliyorum. Çok ilginç bir bölüm oluyor.
Elbiseye bayıldım ben ama mutfak için gereksiz bir süslülük var burcuda
Biz de yemek yapacak biri oldgndan abarti sac vs dedik zatenBaşını kaçırdım ama izliyorum. Çok ilginç bir bölüm oluyor.
Elbiseye bayıldım ben ama mutfak için gereksiz bir süslülük var burcuda
Biz de yemek yapacak biri oldgndan abarti sac vs dedik zaten
Gecmis olsun bu arada
Burcu yarışma başında gerçekten hırçın yaramaz çok bilmiş bir yarışmacıydı hele çok bilmişliği bıktırdı milleti sonra sanki bi uysal kedi gibi oluyo sakinleşmeye başladı derken yine başa döndüburcuya artık çok üzülüyorum çünkü çok hastalıklı bir psikolojisi var
o kadar ilgi açı ki herkes kendisini kıskanıyor, taklit ediyor; herkes ona takmış gibi bir dünya kurmuş. içindeki boşluğu dolduruyor.
gerçekten allah şifasını versin.
öte yandan bu akşam dilara en baba cevabı verdi ona, hem de benim cümlelerimi kullanıyor, yazık diye söylenirken burcu.
bu acıyla ömür boyu rahat etmez.
Burcu yarışma başında gerçekten hırçın yaramaz çok bilmiş bir yarışmacıydı hele çok bilmişliği bıktırdı milleti sonra sanki bi uysal kedi gibi oluyo sakinleşmeye başladı derken yine başa döndü
Olabilir çünkü herhâliyle eskiye döndükaptanlığı aldı ya o yüzden. alamadığı için sessizdi.
elinde güç olunca saldırganlaşanlardan. negatif kullanıyor bunu hep.
bu akşam inşallah mert dokunulmazlık alır
Olabilir çünkü herhâliyle eskiye döndü
Aa gormedimAltındaki ayakkabıları
Mert gitmiş ben de izlemiyorum artık pota kısmını.Kim gitti potaya, biz son reklamda yattık da
Burcunun ayarı fena kaçtı, süreğen söyleniyor. Dırdırcı teyze oldu resmenBu Burcu aynı ilk haftalara döndü ya ne itici geliyor yeniden gözüme, ne güzel sakinlemişti bi kaç haftadır.
Şaka maka bunun yüzünden izlemeyi bırakıcam nerdeyse, cidden çekilmiyor. Tutturmuş bi kitap da kitap. Ne konusuyorsun allasen ergen.Burcunun ayarı fena kaçtı, süreğen söyleniyor. Dırdırcı teyze oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?