• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

umarım görkem gitmez, dilaranın hakkından güzel geliyor.
diğerlerine yaptığı el kol hareketlerini edepsizliği ona yapmaya çalışıyor ama yapamıyor.
arazdan beklediğim hareketler, hadi abi önüne dön !
tahsin zorlama sempatikliğin tek cümlede bitti. yemin ediyorum fuzuli, yemin olsun nereden geldin !
dilara tahsin araz bunlar buranın kadısı mı?
bu sene bana mı bu kadar itici geliyorlar?
izlemiycem diyorum ama başka program olmayınca bakıyorum, sonra da adaletizliğe sinir oluyorum.

umarım görkem gitmez, dilaranın hakkından güzel geliyor.
diğerlerine yaptığı el kol hareketlerini edepsizliği ona yapmaya çalışıyor ama yapamıyor.
arazdan beklediğim hareketler, hadi abi önüne dön !
tahsin zorlama sempatikliğin tek cümlede bitti. yemin ediyorum fuzuli, yemin olsun nereden geldin !
dilara tahsin araz bunlar buranın kadısı mı?
bu sene bana mı bu kadar itici geliyorlar?
izlemiycem diyorum ama başka program olmayınca bakıyorum, sonra da adaletizliğe sinir oluyorum.
Kelimesi kelimesine katılıyorum size, tahsın kım yaa, sankı programın sahıbı nerden geldın diyor. Araz da dilara da kendını bı halt sanıyor..

Kelimesi kelimesine katılıyorum size, tahsın kım yaa, sankı programın sahıbı nerden geldın diyor. Araz da dilara da kendını bı halt sanıyor..
Görkem de kavga çıksın diye özel çaba harcıyor. Bir defa söylenecek lafı 10 defa tekrarlıyor. Sevmesem de tahsine katılıyorum, nereden çıktı bu adam arkadaş

Görkem de kavga çıksın diye özel çaba harcıyor. Bir defa söylenecek lafı 10 defa tekrarlıyor. Sevmesem de tahsine katılıyorum, nereden çıktı bu adam arkadaş
Bence görkem haklı bu konuda, cok ustunde gidiyorlar, herkonustugunda arkada muhakkak gülen birileri oluyor, ve cıdden cok ugrastı herkese yardım etmeye calıstı, dilara sacmaladı orda... Yukarıdakılerin mudahele etmesi Hıc hos deıldı, gorkem de ona sinirlendi. Dilara nasıl cırkeflık yapıyorsa gorkem de onun diliyle cevap verdi,..
Evet biraz fazla konusuyor, aynı cumleyı Baska formatta bidaha bidaha kuruyor..
Tahsin kım kı, sen nerden geldin dıyor. Son haftalarda sempatik geliyordu, bu cumleden sonra dedım insanın özü değişmiyor. Sinsi bıraz. Tahsın dilara biz ıstedıgımızı soylerız, kımse bıze cevap veremez modunda. Fazla sivri dilli olunca kendilerini boyle koruduklarını sanıyorlar.. Benım görüşüm boyle ☺️ herkese saygı duyarım 🥰

Back