- 9 Şubat 2010
- 18.370
- 1
- 41.529
- 798
Muhtemeldir. Şu an en zayıf halka oBelkide deynepnaz'ın tahmini bu hafta tutar geçen hafta tutturamamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemeldir. Şu an en zayıf halka oBelkide deynepnaz'ın tahmini bu hafta tutar geçen hafta tutturamamıştı
Kaç kez güvenimizi sarstıdeynepnaz duymasın
Kelimesi kelimesine katılıyorum size, tahsın kım yaa, sankı programın sahıbı nerden geldın diyor. Araz da dilara da kendını bı halt sanıyor..umarım görkem gitmez, dilaranın hakkından güzel geliyor.
diğerlerine yaptığı el kol hareketlerini edepsizliği ona yapmaya çalışıyor ama yapamıyor.
arazdan beklediğim hareketler, hadi abi önüne dön !
tahsin zorlama sempatikliğin tek cümlede bitti. yemin ediyorum fuzuli, yemin olsun nereden geldin !
dilara tahsin araz bunlar buranın kadısı mı?
bu sene bana mı bu kadar itici geliyorlar?
izlemiycem diyorum ama başka program olmayınca bakıyorum, sonra da adaletizliğe sinir oluyorum.
Görkem de kavga çıksın diye özel çaba harcıyor. Bir defa söylenecek lafı 10 defa tekrarlıyor. Sevmesem de tahsine katılıyorum, nereden çıktı bu adam arkadaşKelimesi kelimesine katılıyorum size, tahsın kım yaa, sankı programın sahıbı nerden geldın diyor. Araz da dilara da kendını bı halt sanıyor..
Bence görkem haklı bu konuda, cok ustunde gidiyorlar, herkonustugunda arkada muhakkak gülen birileri oluyor, ve cıdden cok ugrastı herkese yardım etmeye calıstı, dilara sacmaladı orda... Yukarıdakılerin mudahele etmesi Hıc hos deıldı, gorkem de ona sinirlendi. Dilara nasıl cırkeflık yapıyorsa gorkem de onun diliyle cevap verdi,..Görkem de kavga çıksın diye özel çaba harcıyor. Bir defa söylenecek lafı 10 defa tekrarlıyor. Sevmesem de tahsine katılıyorum, nereden çıktı bu adam arkadaş
Temenni miGörkem ya da araz bence
Bu sefer gerçek olmasınBenden duymuş olmayın ama Sefanur gidecek
Neden, seviyor musun?Bu sefer gerçek olmasın
Evet ben seviyorumNeden, seviyor musun?
O gitsin o zamanBenim gönlüm Görkemin gitmesinden yana.
Yemek yaparken dudak hareketleri olmasa iyi kız aslında. Eşim de seviyor Onu. Ben fazla sevemedim.Evet ben seviyorum
Başka bayan yok hepsi sinirYemek yaparken dudak hareketleri olmasa iyi kız aslında. Eşim de seviyor Onu. Ben fazla sevemedim.
Bende öyle duydum ama net mi acabaBenden duymuş olmayın ama Sefanur gidecek