- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
KesinlikleYemin ediyorum bu kızın hakkını yiyorlar...
Görkem lavuğu varken yaktınız peloyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KesinlikleYemin ediyorum bu kızın hakkını yiyorlar...
Görkem yeni geldi pelin'de fazla durduYemin ediyorum bu kızın hakkını yiyorlar...
İyi ki bakmışım İnstaya, kimbilir ne zaman yazdılarSon dakika yırttın
Yoksa kariyerin bugün bitiyorduİyi ki bakmışım İnstaya, kimbilir ne zaman yazdılar
Acun ile konuşmam şimdi bitti çok büyük sürpriz değil giden ...
O zaman pelin
Azize dedi, kavga çıkardı da ne oldu, yine gitti.Peloyu 50 kez yazdılar bir kerede çıkıp "beni neden yazdınız" demedi.
Parti kurun oy verelim
Dilara da çirkef, her yazıldığında kavga cıkardıAzize dedi, kavga çıkardı da ne oldu, yine gitti.
Allah için güzel, kibar bir kızdı.
O gitse keşkeDilara da çirkef, her yazıldığında kavga cıkardı
Keşke, reyting için tutarlar onu da, kac hafta torpil geçtilerO gitse keşke
EdepsizKeşke, reyting için tutarlar onu da, kac hafta torpil geçtiler
Gitti desene Kırmızı Oda'nın reytingleri.Kızlar az önce okudum ne derece doğru bilmiyorum. Azize Kırmızı Oda dizisine gelecekmiş. Çok sevindiniz mi?
Ayakta zor duruyorum, artık lahmacun isterim ben deYarın yağlama yapmak şart oldu Bu nedir arkadaş
Zor mu geçiyor hamilelik?Olsun lahmacunda olur benziyorlar zatenAyakta zor duruyorum, artık lahmacun isterim ben de
Maalesefbiraz ayakta kalınca belim agrıyor.. Siz benım yerime de yiyinZor mu geçiyor hamilelik?Olsun lahmacunda olur benziyorlar zaten
Kolaylıklar diliyorumMaalesefbiraz ayakta kalınca belim agrıyor.. Siz benım yerime de yiyin