- 12 Nisan 2019
- 24.142
- 38.344
- 598
Çok teşekkür ederimKolaylıklar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimKolaylıklar diliyorum
Kendini garantiye almak için olabilir. Kaybederse dokunulmazlik alması kolay olur güçsüz olursa takımı. Tabii benim ki tahmin.Eren neden boyle bır takım kurdu yaa, Sergen kazansın diye mı
Olabilir, Eren de var biraz sinsilik..Kendini garantiye almak için olabilir. Kaybederse dokunulmazlik alması kolay olur güçsüz olursa takımı. Tabii benim ki tahmin.
Bildirim kacırınca gelmiyor canımYav bana niye bildirim gelmiyor burdan
Erenin bu zamana kadarki kurduğu takımlar hep berbatEren neden boyle bır takım kurdu yaa, Sergen kazansın diye mı
Ama potayı kimse sevmezki o zaman eren hep potaya oynuyoKendini garantiye almak için olabilir. Kaybederse dokunulmazlik alması kolay olur güçsüz olursa takımı. Tabii benim ki tahmin.
İlk hafta burcuya karsı 3-0kazanmıstı, kırmızı takımdı yine.. Ama kimler vardı hatırlamıyorumErenin bu zamana kadarki kurduğu takımlar hep berbat
Ya geçenlerde takım kurarken bile ''pelin bize kalır'' demesine sinir oldum meselaİlk hafta burcuya karsı 3-0kazanmıstı, kırmızı takımdı yine.. Ama kimler vardı hatırlamıyorum
Vıcık vıcıkdün akşam mumbar dolmasını eren temiz yaptı. burcu yaparken midem ağzıma geldi.
İçi tezgaha döküldü iki eliyle aldı onu tekrar doldurmaya calıstı.. Gercekten Hıc hos bır goruntu deıldıdün akşam mumbar dolmasını eren temiz yaptı. burcu yaparken midem ağzıma geldi.
Belkide deynepnaz'ın tahmini bu hafta tutar geçen hafta tutturamamıştıTakımdaki en az becerikli adam araz, bu hafta eleme gecesi çok fırtınalı olacak