- 14 Kasım 2001
- 21.325
- 2
- 69.484
- 1.623
- 101
Emre gidince neden yas yoktu, hem hemşerinizdi
Emrenin üzüntüsünü içimizde yaşadık
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emre gidince neden yas yoktu, hem hemşerinizdi
Geçmiş olsun sizde bişey yoktur inşaallah ama biz yatarız bize söylesin okumayın tadı kaçmasınBen bu akşam sonuna kadar izlerim, ailecek karantinadayız yarın tatil
Geçmiş olsunBen bu akşam sonuna kadar izlerim, ailecek karantinadayız yarın tatil
Geçmiş olsun. Hafif geçiyor anladım kadarıyla
Eşime teşhis bu gün konuldu, sadece boğazı ağrıyor. İlerleyen günlerde ilerlerse bu söylediklerime pişman olabilirim tabi ama şu an için korkmuyoruz.Geçmiş olsun sizde bişey yoktur inşaallah ama biz yatarız bize söylesin okumayın tadı kaçmasın
Safanur gidiyorSevmesek te Görkemin tabağı hepsinden güzel durıyor
Geçen ay Eşime de teşhis konuldu. Odasını ayırdık. Birkaç saat sonra yanlışlık olmuş testini negatif diye telefon geldiEşime teşhis bu gün konuldu, sadece boğazı ağrıyor. İlerleyen günlerde ilerlerse bu söylediklerime pişman olabilirim tabi ama şu an için korkmuyoruz.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Tahsin yukarı çıktı.Safanur gidiyor
Deynepnaz bu sefer tuttu galibaTahsin yukarı çıktı.
AynenTemenni mi
Siz yine de size gelmesini engelleyin dikkat edin bitkisel çaylardan nane limondan vs... bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışınEşime teşhis bu gün konuldu, sadece boğazı ağrıyor. İlerleyen günlerde ilerlerse bu söylediklerime pişman olabilirim tabi ama şu an için korkmuyoruz.
Bosverin gitsin, yarısmanın tadı kactı zatenSafanur gidiyor
Çok geçmiş olsunEşime teşhis bu gün konuldu, sadece boğazı ağrıyor. İlerleyen günlerde ilerlerse bu söylediklerime pişman olabilirim tabi ama şu an için korkmuyoruz.
Ben eskisi kadar izlemiyorum sadece takip diyelimBosverin gitsin, yarısmanın tadı kactı zaten
Bal zencefil keçiboynuzu tozu polen karışımıSiz yine de size gelmesini engelleyin dikkat edin bitkisel çaylardan nane limondan vs... bağışıklığınızı güçlü tutmaya çalışın
Bugun ben de sessiz sessız baktım, 2 saattir telefonda konusuyodum emreden sonra ortalık bozulduBen eskisi kadar izlemiyorum sadece takip diyelim
Bende soğudum bilmiyorum.Bazı yemekleri nasıl yapacaklar diye merak ettiğimden bakıyorumBugun ben de sessiz sessız baktım, 2 saattir telefonda konusuyodum emreden sonra ortalık bozuldu
Bende sevmedıgım kısılerın takımları kaybetsin temennisiyleBende soğudum bilmiyorum.Bazı yemekleri nasıl yapacaklar diye merak ettiğimden bakıyorum
Ne zaman tutmadı kiDeynepnaz bu sefer tuttu galiba
HelallNe zaman tutmadı ki