Tebrikler.Buda bebişesorması ayıp : ) değil evet ilk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler.Buda bebişesorması ayıp : ) değil evet ilk
Birileri sunumu iyiydi dedi de, yani kusura bakmasınlar daha ilk haftadan Görkem Burcu Hamza ne olduklarını belli ettiler, insanlar direkt sevmemeye başladı hepsini. Bence çok da başarılı değildi zaten.Görkem hakkında yazan görmedim sanki? Oy verende yok Çocuğu ilk hafta yediler ya la...
Birileri sunumu iyiydi dedi de, yani kusura bakmasınlar daha ilk haftadan Görkem Burcu Hamza ne olduklarını belli ettiler, insanlar direkt sevmemeye başladı hepsini. Bence çok da başarılı değildi zaten.
Bak ya bu yastan sonra Masterchef izlettirecekler bana simdiye kadar Tunahanin videolarina bakiyodum sadece bu gunden ders calisir gibi masterchef izleyeyim bari
Dogru soyleyin Kazen bey masterchefe sponsor falan mi oldunuz?
Aklimda 2 kisi var.birini de bulayim sonra oylarim
Yok yok o cocugu yerler ordaTunahan'ı seçip kendini yakma
Evet.. Burcu’yu geçen akşam çok fena bozdu. Ama ben orda Şükrü’ye hak veriyorum. Ne olmuş gülmüşse, kırmızı takımın bir tatlısı kaybolduğu gün iki tartıştılar diye Hamza ile ikisi “bunlar daha iyi günleri” diye kıkırdıyordu kenarda. İğneyi önce kendimize batıralımÇok adı geçmiyor ama Şükrü çok fena, ortaya lafı koyuyor sonra başlıyor izlemeye 2 dakika sonra gelip konuyu başkasına saplıyor yine çekiliyor kenara
Eti kazanirsam picah yollamayin bana ucaga almiyolar onuYokta Pirge Bıçak bugün olumlu döndü, detayları konuşmadık. Umarım olur bir şeyler...
Evet.. Burcu’yu geçen akşam çok fena bozdu. Ama ben orda Şükrü’ye hak veriyorum. Ne olmuş gülmüşse, kırmızı takımın bir tatlısı kaybolduğu gün iki tartıştılar diye Hamza ile ikisi “bunlar daha iyi günleri” diye kıkırdıyordu kenarda. İğneyi önce kendimize batıralım
Hem eğlence, hem yemek, hem kaos entrika.Masterchef bu sene çok güzelHe onu diyorum kimse görmüyor mu diye inan çok fena, durun dacato çekirdeği alıp geliyorum
EvetBu arada her gun mu var masterchef?
Yeri gelmisken youtube adminligini kim yapiyosa harika espirileri var
Bu arada her gun mu var masterchef?
Burcu’nun çok erken gideceğini düşünmüyorum.Gicik kaptiklarim da simdilik 2 kisi Burcu,Hamza